Relansarea mărcii Wiesana ar putea creşte vînzările cu minimum 20%

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 12 februarie 2007

Orkla Foods România (OFR), după şapte luni de la achiziţia Royal Brinkers, relansează marca Wiesana. "Astăzi facem primul pas în implementarea strategiei de portofoliu în categoria de margarină retail, prin relansarea mărcii Wiesana. Aceasta va fi susţinută prin activităţi la nivel de comunicare şi de trade, în urma cărora estimăm o creştere în volume de minimum 20% faţă de anul 2006", a declarat Aliz Kosza, director executiv OFR. Produsele gamei se aliniază acum sub numele "Wiesana Delecta" într-un ambalaj nou şi original care inspiră optimism, încredere şi plăcerea gustului; este reprezentativ şi sugestiv, cu valori asociate brandului. Logo-ul Wiesana a beneficiat, şi el, de o schimbare care îi conferă optimism şi un plus de personalitate. Acelaşi design se regăseşte şi pe ambalajul gamei Wiesana Prăjituri.

Cele trei sortimente noi sunt: Wiesana Delecta zi de zi, Wiesana Delecta uşor sărată şi Wiesana Delecta cu lecitină şi vitamine.

Marca WIESANA a apărut pe piaţă în 1994, fiind prima margarină în caserole produsă în România. Orkla Foods Romania este o companie cu capital integral norvegian, înfiinţată în mai 2002, în urma achiziţiei Topway Food. În 2004, s-a adăugat platforma de la Tîrgovişte iar în 2006 cele două platforme ale Royal Brinkers Româ­nia: Bucureşti şi Iaşi. OFR deţine şi mărcile: Ardealul, Tomi, Bunica, Wiesana, Linco, Unirea, Holland, LaMinut. OFR face parte din Divizia de Food a Grupului Orkla, una dintre cele mai mari companii cotate la bursa din Norvegia, activînd în domeniile bunurilor de consum de marcă, chimiei şi investiţiilor financiare. Veniturile grupului în 2005 au atins 7 miliarde euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb