Renovatio Solar a finalizat instalarea a 650 de panouri fotovoltaice

T.B.
Companii / 27 mai

Renovatio Solar a finalizat instalarea a 650 de panouri fotovoltaice

Renovatio Solar, companie din ecosistemul Renovatio, unul dintre jucătorii din domeniul energiei solare şi al tehnologiei verzi din România, a finalizat instalarea a 650 de panouri fotovoltaice pe clădirile ANA Hotels (clădire de birouri) şi Crowne Plaza (hotel) din Bucureşti, care aparţin omului de afaceri George Copos, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Conform sursei, "Proiectul a presupus proiectarea şi instalarea unui sistem fotovoltaic cu o capacitate totală de 300KWp (in baza unui contract tip EPC - prosumator industrial) şi a fost provocator întrucât a fost necesar să lucrăm în intervale orare fixe, prestabilite de client, pentru a nu deranja oaspeţii hotelului sau persoanele care lucrează în clădirea de birouri", a declarat Horaţiu Regneală, CEO al Renovatio Solar.

Potrivit datelor companiei, "Am dorit să mergem la nivelul următor cu iniţiativele noastre din domeniul sustenabilităţii şi am pus în funcţiune cu ajutorul Renovatio Solar panouri fotovoltaice, care vor asigura parţial necesarul de consum pentru hotelul Crowne Plaza şi pentru sediul companiei noastre, în urma unor investiţii care se ridică la aproximativ 300.000 euro", a spus, la rândul său, Simona Constantinescu, Director General Operaţional al ANA Hotels.

Acest proiect a fost implementat sub deviza "Go Green", deviză sub care s-a realizat şi instalarea de puncte de încărcare pentru maşini electrice, în parcările hotelurilor ANA Hotels.

Potrivit comunicatului, "Am asigurat clientului ANA Hotels o proiectare profesionistă, având ca rezultat optimizarea spaţiului şi eficientizarea amplasării panourilor, pentru a obţine un randament maxim per suprafaţa instalată. Rezultatul final este că amortizarea investiţiei se va realiza într-un timp mai scurt decât cel normal în astfel de situaţii", a detaliat Horaţiu Regneală.

Toate componentele sistemului fotovoltaic au certificate de calitate şi de conformitate aprobate la nivelul UE, dar şi la nivel internaţional, iar întregul proiect beneficiază de verificări tehnice post instalare. Mai mult, colaborarea a fost extinsă şi la servicii de operare şi mentenanţă pentru întregul proiect, transmite compania.

Renovatio Solar face parte dintre companiile care aparţin brandului Renovatio, fiind organizaţia dedicată soluţiilor fotovoltaice turn-key personalizate şi de înaltă calitate şi având o poziţie de top în domeniul energiei solare şi al tehnologiei verzi în România, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb