Retailerul danez JYSK închiriază 1.200 mp în Colosseum Retail Park

V.B.
Companii #Imobiliare / 7 aprilie 2014

Retailerul danez JYSK închiriază 1.200 mp în Colosseum Retail Park

Colosseum Retail Park, dezvoltat de Nova Imobiliare, a atras un nou chiriaş: retailerul danez JYSK, care va ocupa o unitate comercială de 1.200 metri pătraţi (mp), ce va fi inaugurată pe 10 aprilie, tranzacţia fiind intermediată de JLL, agentul de închiriere a proiectului, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Colosseum Retail Park a fost inaugurat în 2011 şi ofera 37.500 mp de spaţii comerciale. Situat în nord-vestul Capitalei, are acces facil atât din centrul oraşului, cât şi de pe centura de Nord. În prezent, parcul de retail are drept chiriaşi principali Carrefour, singurul magazin de bricolaj care operează în România Leroy Merlin, precum şi Altex. Galeria comerciala situată în hypermarketul Carrefour include o varietate de mici magazine si furnizori de servicii, iar accesul către Colosseum Retail Park este foarte bun. Colosseum dispune de 2.300 de locuri de parcare gratuite, o linie de transport în comun de autobuz şi două linii dedicate de transport gratuit, care conectează centrul Bucureştilor la Piaţa Chibrit şi Chitila.

Un reprezentant al Nova Imobiliare care a dorit să îşi păstreze anonimatul a declarat: "Acest nou contract de închiriere cu JYSK este o dovadă a încrederii în piaţa de retail din Bucureşti şi, în special în parcul Colosseum, care devine o destinaţie comercială din ce în ce mai proeminentă. Numărul de vizitatori şi vânzările înregistrate de chiriaşi sunt în creştere. De exemplu, doar în această lună, traficul a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut. Luând în considerare aceşti factori, precum şi noul contract de închiriere încheiat cu JYSK, luăm în calcul dezvoltarea parcului de retail cu încă 15.000 mp, pentru a diversifica oferta de shopping către clienţii noştri".

Carmen Ravon, directorul departamentului de retail al JLL, persoana responsabilă pentru încheierea acestui contract de închiriere, a explicat: "În prezent, suntem în discuţii avansate cu alţi retaileri pentru ocuparea singurei unităţi de mari dimensiuni vacante, de 2.200 mp, şi negociem contracte de preînchiriere a fazei următoare a parcului de retail. Vânzările foarte bune înregistrate de chiriaşii actuali şi numărul de vizitatori în creştere, cu o rată ridicată de conversie, a trezit interesul altor retaileri care în mod tradiţional operează pe suprafeţe de mari dimensiuni în parcurile de retail şi care intenţionează să aibă o prezenţă notabilă şi în zona de nord-vest a Bucureştiului".

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează "totul pentru casă" şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen. În prezent, grupul JYSK cuprinde peste 2.100 de magazine în 36 de ţări din lume. Cifra anuală de afaceri a grupului este de aproximativ 2,5 miliarde de euro, iar personalul total constă din aproape 18.500 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb