Reţeaua LaDoiPaşi inaugurează magazinul cu numărul 2.000

D.T.
Companii / 3 aprilie 2023

Reţeaua LaDoiPaşi inaugurează magazinul cu numărul 2.000

LaDoiPaşi anunţă, astăzi, deschiderea magazinului 2.000 în comuna Osica de Sus, judeţul Olt, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, în ultimii ani, reţeaua de magazine de proximitate LaDoiPaşi s-a extins accelerat, iar astăzi inaugurează magazinul 2.000.

"Ne-am asumat misiunea de a fi campionul afacerilor independente, un partener de încredere şi de cursă lungă pentru ele, iar toate eforturile noastre au fost concentrate în această direcţie. Afacerile independente continuă să aibă un rol important în societate şi ele trebuie încurajate, atât pentru rolul lor în economie, cât şi pentru beneficiile pe care le aduc în comunităţi. Deschiderea magazinului LaDoiPaşi 2.000 reprezintă o piatră de hotar şi un succes al eforturilor noastre de a construi comunităţi durabile. De 11 ani, prin franciza LaDoiPaşi, METRO susţine revânzătorii care au aderat la acest concept, îi consiliază şi îi sprijină în toate aspectele importante ale business-urilor pe care le conduc", menţionează Adrian Ariciu, CEO METRO România.

"Sărbătorim astăzi deschiderea magazinului 2.000, LaDoiPaşi menţinându-şi poziţia de cea mai mare comunitate de antreprenori independenţi din ţară. Franciza LaDoiPaşi este iniţiativa METRO care susţine comerţul tradiţional din România, având alături antreprenorii care cred cu tărie că magazinul de proximitate reprezintă unul dintre cei mai importanţi piloni în dezvoltarea comunităţilor. Le mulţumesc partenerilor noştri pentru încrederea în proiectul LaDoiPaşi şi reconfirm angajamentul pentru susţinerea afacerilor independente şi a antreprenorilor locali. Consolidăm în continuare conceptul de franciză, dezvoltând sortimentul de produse şi de servicii integrate, ca răspuns la nevoile comunităţilor. Alături de ei, oferim consumatorilor o experienţă plăcută de cumpărare, în cadul unor magazine moderne şi suntem responsabili de a ne îmbunătăţi, împreună, performanţa. Avem încredere în acest model de business, care va atinge peste 2.500 magazine la sfârşitul anului următor, pentru a rămâne un vector al comunităţilor locale", declară Irinel Popescu, Director de Franciză al METRO România.

Magazinul 2.000 a fost deschis la iniţiativa unor antreprenori din sudul ţării, arată sursa. Din dorinţa de a dezvolta o afacere sustenabilă, care să deservească nevoile celor peste 4.000 de locuitori din comunitate, doi antreprenori din comuna Osica de Sus, judeţul Olt, s-au hotărât să dea un suflu nou spaţiului care fusese, cândva, magazinul copilăriei lor. Cu ajutorul experţilor METRO România, antreprenorii au investit în remodelarea fostului magazin, transformat astăzi într-un modern magazin LaDoiPaşi.

"Suntem locuitori ai comunei şi cunoaştem nevoile oamenilor din comunitate. Cu ajutorul METRO România am reuşit să deschidem un magazin ce va contribui la bunăstarea comunităţii, prin sortimentul de peste 3.000 de articole, ce include o varietate de produse de calitate, la preţuri accesibile, de la legume-fructe şi carne proaspătă, până la patiserie caldă şi produse marcă proprie ARO sau FineLife", punctează Cornelia Mihaela Voinea, proprietarul magazinului 2.000 din reţeaua LaDoiPaşi.

În acest parteneriat, contribuţia METRO România începe de la aderarea la conceptul LaDoiPaşi şi vizează deschiderea magazinului, elementele de branding, de mercantizare, dotările cu echipamente şi suport IT, materialele promoţionale, campaniile de promovare la nivel naţional, campaniile de loialitate şi aniversare, dar şi transferul de know-how şi instrumentele de lucru în retail, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb