Reţeaua Regina Maria inaugurează primul Campus Medical din Târgu Mureş

George Forcoş
Companii #Sănătate / 24 august 2016

Reţeaua de sănătate Regina Maria continuă expansiunea prin inaugurarea primului Campus Medical din Târgu Mureş, în urma unei investiţii de 1,7 milioane euro, ajungând astfel la 31 de locaţii proprii în ţară.

Noul campus este localizat în zona de nord-est a oraşului, în apropierea Universităţii de Medicină şi Farmacie şi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, şi include 14 cabinete medicale.

Cu o echipă formată din 22 de medici, clinica are Centru de Imagistică, Centru de Medicina Muncii, Centru de Pediatrie, Centru de Obstetrică-Ginecologie, Centru de Recuperare Medicală, în cadrul căruia pacienţii au acces la fizioterapie, kinetoterapie şi masaj, dar şi un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

"Deschidem campusul din Târgu Mureş cu aceeaşi promisiune de a oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă. Încă de acum opt ani, când am intrat în Cluj şi, ulterior, în Braşov, Transilvania a devenit o zonă de o importanţă strategică pentru Reţeaua REGINA MARIA. Numai în locaţiile din aceste două judeţe ne-au trecut pragul aproximativ 260.000 de pacienţi în ultimul an, aproape 20% din numărul total de pacienţi ai Reţelei noastre. Tot aici avem deja un portofoliu de peste 60.000 de pachete de prevenţie (abonamente) pentru angajaţii din companii. Ne propunem ca, în timp, să beneficiem şi în Târgu Mureş de aceeaşi încredere pe care ne-am câştigat-o în alte oraşe din regiune, precum Cluj şi Braşov, atât în rândul clienţilor individuali, cât şi în rândul comunităţii de business", a declarat Fady Chreih, CEO al reţelei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb