REVISTA PRESEI 25.02.2019

L.A.
Revista Presei / 25 februarie 2019

REVISTA PRESEI 25.02.2019

Adevărul

Surse: Guvernul Dăncilă a votat împotriva Codruţei Kovesi în Consiliul UE. Ce şanse mai are Kovesi să ajungă şefa Parchetului European

Publicaţia "Adevărul" scrie că Guvernul Dăncilă a mandatat-o pe Luminiţa Odobescu, ambasadorul României la UE, să-i acorde punctaj minim Codruţei Kovesi la votul din COREPER, for al Consiliului UE, susţin surse diplomatice pentru "Adevărul". Kovesi mai poate ajunge în fruntea Parchetului European doar dacă se clasează pe primul loc la votul din Comisia LIBE a Parlamentului European. Pe scurt: Guvernul PSD s-a folosit de un vot secret pentru a bloca un candidat român.

Procurorul-şef al Parchetului European va fi ales prin co-decizie de două instituţii: COREPER şi Parlamentul European. COREPER, reuniunea ambasadorilor statelor UE la Bruxelles, este parte a Consiliului UE. De la începutul lunii ianuarie şi până la finalul lunii iunie, România deţine preşedinţia Consiliului UE, deci şi preşedinţia COREPER.

Bancherul

BRD isi face reclama inselatoare la credite, cu o dobanda mult mai mica decat cea reala

Publicaţia "Bancherul" informează că BRD isi promoveaza creditul de nevoi personale Expresso cu o dobanda fixa de 8,74%, care de fapt este inca o data mai mica decat cea reala, motiv pentru care putem spune ca este vorba de o reclama inselatoare.

Explicatia stelutei o regasim cu litere mult mai mici decat cea a dobanzii si pozitionata intr-un colt al reclamei: daca incasezi veniturile la BRD, pentru credite de peste 35.000 de lei.

Asadar, dobanda cu care-si face reclama banca este valabila doar daca beneficiarul creditului incaseaza salariul intr-un cont al bancii si numai daca imprumutul obtinut este mai mare de 35.000 de lei.

Cat este dobanda daca nu-ti primesti salariul la BRD in momentul obtinerii imprumutului sau daca, din diverse motive, pe parcursul creditului, nu-ti mai incasezi salariul intr-un cont al bancii? 9,71%, deci cu un punct mai mare!

Cotidianul

O ţară năpădită de "partide de intelligence"

Publicaţia "Cotidianul" informează că Frunte îngustă şi braţ înarmat al interesului naţional, generalul Gabriel Oprea a scăpat recent de pe piscurile Maramureşului porumbelul că partidele lui Victor Ponta şi Dacian Cioloş, Pro România respectiv PLUS, sunt "partide de intelligence", astfel explicându-se că au deja două cifre în sondaje. Naşul lui Ponta şi amicul celui mai cunoscut unchi al lui Cioloş, generalul Virgil Ardelean, vorbeşte de data aceasta în cunoştinţă de cauză. Mai ales că a fost şi un apropiat al păpuşarilor acestor partide: George Maior, Ioan Rus, respectiv Florian Coldea.

Naţional

Postul lui Isarescu, dat lui Florin Georgescu!

Publicaţia "Naţional" notează: "Soc si groaza pentru Mugur Isarescu la sfarsitul saptamanii trecute, cand "conducerile manageriale" ale unora dintre cele mai influente multinationale care pur si simplu au transformat Romania intr-o veritabila "colonie politica" au abordat noua "linie directoare" fata de politica monetara a Bancii Nationale. Iar semnalul asumat ca, gata, s-a terminat cu "patriarhatul" lui Isarescu in fruntea BNR a fost deja dat, fostii sustinatori ai guvernatorului facand chiar si o propunere de compromis catre actuala Putere politica. Astfel ca numele actualului prim- viceguvernator Florin Georgescu a fost avansat pentru a-l inlocui pe Mugur Isarescu!"

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Aloo Ziar bursa a-ți luat-o rău pe arătură! Sunteți ziar de afaceri nu de politica de doi lei!Pesonal ca și investitor de 22 ani pe bursa am citit cu plăcere acest ziar de la începuturi pana de curând când datorita alunecării spre știri politice am renunțat sa-la mai citesc!

    1. Pariez ca dumneata nici nu te-ai obosit sa te ridici din pat la ultimele alegeri...

      Uite ca DIN CAUZA ABSENTEISMULUI NESIMTIRII celor ce au implinit 18 ani PESEDEAUA MICTIONEAZA pe Romania ! De ce ? Pentru ca baba Vinga si Zgabeartza Iftode voteaza si la 90 de ani in creierii muntilor, chiar daca au un picior in ghips !!!

      Da' voi sunteti moftangii, nu va intereseaza politica,aveti pretentii la 20 de ani la salarii de 3000 de coco din invartitul hartiilor si prin oengenuri, dar iesiti la proteste cu greierele Chirila si HABAR NU AVETI ce se intampla in mediul rural si in orasele mici ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb