REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 06.08.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 6 august 2014

FINANCIAL TIMES

Redresarea IPO-urilor nu a reuşit să majoreze veniturile Hong Kong Exchanges

Redresarea noilor listări (IPO) nu a reuşit să stimuleze veniturile din tranzacţionare realizate de Hong Kong Exchanges & Clearing anul acesta, ceea ce subliniază punctele slabe ale activităţii de bază a operatorului bursier care se pregăteşte pentru o perioadă de transformare.

Fox îşi retrage oferta de 71 miliarde dolari pentru Time Warner

Compania 21st Century Fox, aparţinând magnatului

Rupert Murdoch, a abandonat oferta de 71 de miliarde de dolari lansată pentru preluarea Time Warner, care ar fi remodelat industria media globală.

China vrea să coopereze cu SUA în Africa

China a invitat SUA să coopereze în finanţarea şi construirea infrastructurii în Africa şi în alte părţi ale lumii în curs de dezvoltare, aceasta fiind o propunere fără precedent care are potenţiale implicaţii asupra viitorului ajutorului destinat dezvoltării internaţionale.

WALL STREET JOURNAL

Profitul ING, susţinut de divizia de asigurări

ING Group NV a raportat o creştere importantă a profitului său net în trimestrul al doilea, în baza contribuţiei diviziei de asigurări. Cea mai mare bancă din Olanda a anunţat un câştig net de 1,07 miliarde euro, comparativ cu 895 milioane de euro în trimestrul al doilea din 2013.

GM nu plănuieşte schimbarea lanţului de furnizori

General Motors Co. din SUA anunţă că nu are vreun plan imediat de revizuire a modului ce management al standardelor de siguranţă, respectiv a schimbării lanţului de furnizori, anunţ făcut la trei zile după ce a avut loc o explozie mortală a unui contractor al său din China.

Sprint abandonează preluarea T-Mobile

După câteva luni în care a susţinut că nu poate concura în mod eficient fără un partener de fuziune, grupul Sprint Corp. din SUA se pregăteşte să meargă mai departe de unul singur. Compania a decis să pună capăt încercărilor de preluare a T-Mobile US Inc., în contextul opoziţiei manifestate de autorităţile de reglementare.

NEW YORK TIMES

Samsung şi Apple renunţă la procesele pe brevete, în afara SUA

Samsung Electronics Co. şi Apple Inc. au fost de acord să reducă dimensiunea războiului lor juridic internaţional şi să renunţe la procesele privind brevetele lor în afara Statelor Unite, anunţă un purtător de cuvânt al Samsung.

Scad comenzile industriale în Germania

Comenzile industriale din Germania au scăzut în iunie, comparativ cu luna anterioară, din cauza declinului solicitărilor majore. Biroul Federal de Statistică a anunţat că, în iunie, comenzile industriale din ţară au scăzut cu 3,2% faţă de mai, când au consemnat un declin de 1,6%.

Standard Chartered are din nou probleme la New York

La doi ani după ce autorităţile de stat şi federale din New York au sancţionat gigantul bancar britanic Standard Chartered pentru că derula tranzacţii cu ţări precum Iranul, guvernul american se îndrepată împotriva instituţiei de credit pentru că nu a reuşit să elimine tranzacţiile riscante ce privesc operaţiunile sale americane.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb