REVISTA PRESEI MONDENE - 03.05.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 3 mai 2012

Adevărul

Julia Roberts şi George Clooney, în proces cu două companii de produse electronice

Actorii americani Julia Roberts şi George Clooney au dat în judecată proprietarii a două companii de produse electronice, pe care îi acuză că s-au folosit de numele şi imaginea lor pentru a-şi promova produsele.

Cele două vedete i-au dat în judecată pe directorii companiilor Digital Projection Inc. şi Beyond Audio pentru a-şi proteja drepturile de proprietate intelectuală, întrucât fotografiile lor au apărut pe site-urile, broşurile şi newsletters-urile celor două firme, informează Mediafax.

Adevărul

Duran Duran şi Snow Patrol, concert la deschiderea Jocurilor Olimpice 2012

Trupele Duran Duran, Snow Patrol, Stereophonics şi muzicianul Paolo Nutini vor susţine recitaluri în cadrul unui concert extraordinar ce va fi organizat în Hyde Park din Londra, care va marca deschiderea Jocurilor Olimpice de vară din 2012, informează Mediafax.

Show-ul va avea loc pe 27 iulie, în aceeaşi zi cu ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, ce va fi transmisă live pe ecrane uriaşe, în pauzele dintre recitalurile celor patru trupe.

Click

Trupa Holograf a ocupat o stradă din centrul Bucureştiului pentru filmările noului clip

Membrii trupei Holograf lucrează de zor la filmările noului videoclip al piesei Cât de departe. Weekendul trecut ei au ocupat o stradă din Centrul Vechi al Capitalei. Cincizeci de figuranţi, o flaşnetă plină de papagali, tineri pe biciclete şi numeroase cupluri îndrăgostite, au umplut platoul de filmare din centrul Bucureştiului.

Libertatea

Patrick Schwarzenegger a mers la bal cu fiica unui producător muzical

Patrick Schwarzenegger, fiul celebrului actor, a mers la balul de absolvire cu Jade, fiica producătorului muzical Jimmy Iovine.

Chiar dacă presa de peste Ocean a speculat o eventuală relaţie între cei doi, tânărul de 18 ani a scris pe contul său de Twitter: "Am mers la bal alături de prietena mea cea mai bună".

România Liberă

Catrinel Menghia, invitată la Casa Albă, alături de Irina Shayk şi Kate Upton

Modelul român Catrinel Menghia a fost invitată la Casa Albă, la Dineul Corespondenţilor de Presă de la Washington, alături de manechine ca Irina Shayk, Kate Upton, Sofia Vergara şi multe alte vedete, printre care se numără şi căţeluşul Uggie, faimos din filmul de Oscar "Artistul", potrivit Realitatea.net.

România Liberă

Dolby Theater-aşa a fost botezată clădirea în care se organizează Gala Premiilor Oscar

Cel mai celebru teatru din Hollywood, locul unde este organizată de peste 10 ani ceremonia de decernare a premiilor Oscar a fost redenumit, marţi, primind numele noului său sponsor, Dolby, un pionier în tehnologia audio, după ce fostul sponsor, Kodak, şi-a declarat falimentul şi a rupt contractul de sponsorizare. Potrivit AFP, Dolby, o companie înfiinţată în Marea Britanie, dar care are sediul în California, a anunţat că a semnat un contract cu CIM Group, proprietarul complexului Hollywood & Highland Center, unde sunt decernate Oscarurile, şi a precizat că a cedat în favoarea acestui teatru dreptul de a folosi numele Dolby pentru următorii 20 de ani, titrează mediafax.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb