REVISTA PRESEI MONDENE - 04.07.2011

F. A.
Revista Presei / 4 iulie 2011

Cancan

Randy Jackson acuză: "Tina Turner m-a împuşcat"

Randy, fratele lui Michael Jackson, a dezvaluit că, acum mai bine de 30 de ani, cântăreaţa Tina Turner l-a împuşcat în casa ei.

O joacă de tipul întrebare-răspuns, care a avut loc pe contul de Twitter al lui Randy Jackson, fratele de 55 de ani al lui Michael Jackson, a devenit o adevarată "bombă" mediatică. Întrebat dacă legenda, aparută şi într-o carte, conform căreia cântăreaţa de 71 de ani Tina Turner l-a atacat acum câteva decenii cu un pistol, Randy a răspuns: "Da, este adevarat! Tina Turner m-a împuşcat". "S-a întâmplat în anii a80. Cred că le-am luat prin surprindere. Nu-i port pica Tinei, consider că este o mare artistă şi o valoare a industriei noastre muzicale", a mai scris fratele regelui muzicii pop.

Click

Katie Holmes a organizat o petrecere surpriză pentru Tom Cruise

Dacă pentru Tom Cruise împlinirea a 49 de ani nu e mare prilej de sărbătoare, soţia lui mult mai tânără s-a grăbit să ii facă aniversarea mai veselă.

Katie Holmes a organizat o petrecere surpriză pentru Tom Cruise în Miami, unde Cruise filmează pentru Rock of Ages.

Celebrul cuplu a petrecut toată vara pe plaja din Miami, pentru că Tom este ocupat cu filmările la noul film, unde va juca alaturi de Russell Brand şi Alec Baldwin.

Libertatea

Whitney Houston şi fiica ei, împreună la dezintoxicare

Problemele par să nu se mai termine pentru legendara cântăreaţă Whitney Houston, cea care de ani buni se confruntă cu dependenţa de alcool şi droguri.

De o lună ea respectă cu stricteţe tratamentul şi terapiile impuse de specialiştii de la o clinica de dezintoxicare, de lux. Conform presei americane, ei i se va alatura şi fiica, Bobbi Kristina. Aceasta ar fi renunţat să mai stea într-o clinică din statul american Georgia, departe de mama ei şi a decis să vină să se trateze pentru alcoolism la aceeaşi instituţie ca şi mama ei. Mai mult, auzind că va fi împreună cu Bobbi Kristina, Whitney a decis să-şi mai prelungească şederea la clinică, încă 30 de zile.

"Cântăreaţa e decisă să se vindece şi să-şi salveze viaţa. Atât pe a ei cât şi pe a fiicei sale", au spus medicii.

Evenimentul Zilei

Tom Hanks, îngrijorat că a făcut o gafă în prezenţa Reginei Elisabeta a II-a

Tom Hanks a recunoscut că a făcut o gafă monumentală la un dineu oficial organizat de către Regina Marii Britanii, unde a participat alături de soţia sa, Rita Wilson.

"După ce am terminat ceea ce cred ca a fost cel de-al nouălea fel de mâncare, ni s-a adus câte un bol de supă. Aşa că mi-am imaginat că trebuie să mâncăm supa cu o lingură, pentru a ne pregăti palatele pentru brânza regală. Abia când am introdus lingura în bol baroneasa de lângă mine mi-a spus că era vorba de fapt de apa pentru spalatul mâinilor", a povestit Hanks.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca o fi asa, de ce focu' nu ai sarit pana acum sa spui, si tu, prapaditule ?! Va place asa, sa va treziti dupa zeci de ani, scormonind in munti de MIZERII, doar ca sa va bagati in seama singuri !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb