REVISTA PRESEI MONDENE - 20.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 20 ianuarie 2011

Adevărul

Sorin Ovidiu Vîntu: Dacă aş vrea să fug de justiţie, m-aş duce să prind peşte în Caraibe

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care acuză probleme cardiace, a emis miercuri un comunicat în care a ţinut să precizeze că nu fuge de justiţie, iar dacă ar face-o nu ar fi într-unul dintre spitalele din România, ci la prins de peşte în Caraibe.

"Dacă aş dori să fug de justiţie, nu m-aş refugia într-un spital din România, ci m-aş duce să prind peşte în Caraibe", a declarat omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, într-un comunicat de presă dat publicităţii astăzi. "Vă asigur că starea mea de sănătate nu are nicio legătură cu acest simulacru de proces. V-aţi obişnuit, probabil, cu indivizi care apar în faţa instanţelor să reclame fie amestecul politicului, fie starea de sănătate. De aceea, nu voi invoca nici amestecul lui Băsescu, nici starea mea de sănătate. Drept urmare, vă asigur că sunt sănătos tun şi bun prieten cu Traian Băsescu", a subliniat Vîntu. Omul de afaceri a răspuns, astfel, acuzaţiilor aduse într-un editorial apărut în România liberă, în care se susţine că omul de afaceri "se va îmbolnăvi pe 25 ianuarie", data la care este programat un nou termen al procesului.

Click

Crina Abrudan scotoceşte mall-ul după reduceri

Prezentatoarea de ştiri sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, a tras marţi seara, o fugă prin Mall Băneasa, atrasă de valul de reduceri din această perioadă.

Criza a lovit la buzunare şi vedetele de televiziune. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, nu are niciun fel de jenă să se îmbrace de la reduceri, chiar dacă are un salariu destul de mare.

Click

Jojo: Dacă e baieţel o să-l cheme Ionuţ că aşa e tradiţia în familia soţului

După ce a anunţat, de curând, că este însărcinată în patru luni, blonda Serviciului Român de Comedie se pregăteşte intens pentru un nou rol foarte important din viaţa sa, cel de părinte.

"Nu vrea să ştie sexul copilului. Şi eu m-am aliat cu el şi am zis că o să vedem cât rezistăm fără să aflăm sexul. Îmi doresc fetiţă dar orice ar fi sănătos să fie. Dacă o să fie fetiţă nu ştim ce nume o să-i punem, dacă e băieţel o să-l cheme Ionuţ. În familia soţului meu este o tradiţie, toţi băieţii se numesc Ion, Ionel, Ionuţ", a spus Jojo la HappyHour.

Click

Vadim Tudor va scrie texte pentru maneliştii lui Dan Bursuc

Invitat în studio la RealitateaTV pentru a discuta despre faptul că BBC Radio 1 a difuzat manele în direct, Dan Bursuc a dezvăluit că europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a acceptat să le scrie textele.

"Am discutat cu domnul Vadim şi a spus că este de acord, ne sprijină şi că ne va face texte pentru melodii", explică producătorul de manele.

Libertatea

Blue Air: Adrian Iovan nu a fost angajatul companiei

Blue Air a anunţat că pilotul Adrian Iovan nu a fost angajat al companiei, după ce acesta a afirmat că se gândeşte să intre în greva foamei pentru a-şi recupera salariul pe ultimele trei luni de muncă.

"Domnul Adrian Iovan nu a fost niciodată angajat Blue Air, ci a fost angajatul unei firme terţe care avea un contract de colaborare cu Blue Air pentru furnizarea de servicii personal navigant", anunţă compania aeriană într-un comunicat de presă.

Libertatea

Omul care a vrut să-l asasineze pe Ceauşescu a murit

Profesorul Raul Volcinschi, cel care, în 1983, a pus la cale un atentat pentru asasinarea dictatorului Nicolae Ceauşescu, s-a stins din viaţă, zilele trecute, la vârsta de 87 de ani.

Raul Volcinschi, o legendă a luptei împotriva comunismului, după ce a reuşit să evadeze din beciurile Securităţii şi a conspirat împotriva dictatorului, a murit, duminică, în casa sa din Cluj-Napoca. Acesta a fost închis în 1956, fiind cercetat pentru participarea la revolta studenţească din Cluj, însă a reuşit să scape, devenind o legendă printre deţinuţii politici din acea perioadă. În 1983, Volcinschi a făcut parte dintr-un grup de profesori care a pus la cale asasinarea lui Ceauşescu.

Ziarul Naţional

Halle Berry se luptă cu fostul iubit pentru custodia fetiţei

Gabriel Aubry a depus actele pentru a primi custodia comună a micuţei Nahla, fetiţa în vârstă de doi ani şi jumătate pe care o are împreună cu Halle Berry. Modelul în vârstă de 35 de ani nu a dezvăluit motivul gestului său, însă surse din anturajul fostului cuplu susţin că Aubry este deranjat că Halle petrece mult timp cu actualul iubit, Olivier Martinez. Gabriel crede că Berry îşi neglijează astfel fiica.

Ziarul Naţional

Mel Gibson, acuzat penal că şi-a bătut fosta iubită

Scandalul dintre faimosul actor şi ex-amanta Oksana Grigorieva pare departe de a se sfârşi, căci Mel Gibson va fi acuzat penal pentru că a bătut-o pe aceasta. Avocatul Oksanei a înaintat deja la judecătorie o serie de documente legale care dovedesc că el a bătut-o fără milă pe Oksana în data de 6 ianuarie 2010.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb