REVISTA PRESEI MONDENE - 24.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 24 februarie 2011

Cancan

Orlando Bloom, cu suzeta în gură

Actorul britanic Orlando Bloom, în vârstă de 34 de ani, şi-a dus băieţelul nou-născut, Flynn, la un control medical la o clinică din Santa Monica. Starul, care formează un cuplu cu modelul Miranda Kerr, a avut grijă să nu uite nimic din cele trebuincioase micuţului la plecarea de acasă. Cum avea mâinile ocupate, Orlando a ţinut suzeta lui Flynn în gură.

Cancan

Columbeanu încearcă să îşi convingă soţia să renunţe la divorţ

Deşi oarecum previzibilă, vestea că Moni Columbeanu a introdus acţiune de divorţ a bulversat pe toată lumea, dar mai ales pe soţul ei, care, după toate aparenţele, a primit informaţia abia marţi la miezul nopţii. Aşa se explică şi faptul că, în cursul zilei de ieri, Irinel a trecut la acţiune şi a încercat o serie de discuţii şi negocieri cu soţia lui, pe care a vizitat-o în apartamentul din piaţa Victoriei însoţit de doi aliaţi meniţi să o înduioşeze: fiica lor, Irina, şi mama Monicăi.

Click

La 24 de ani pune mâna pe Imperiul Playboy

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a dezvăluit o parte din planurile legate de nunta sa cu Crystal Harris, care este programată pentru 18 iunie. Prea bătrân să se mai ducă la Primărie şi pe urmă la Biserică, Hugh Hefner (85 de ani) nu a fost original când a venit vorba de locul în care va spune "da": "Mă căsătoresc la mine acasă".

Evenimentul Zilei

Placido Domingo, transmis în direct la Timişoara

Timişorenii pot vedea sâmbătă, de la ora 20.00, în aula Bibliotecii "Eugen Todoran" a Universităţii de Vest, opera "Iphigenie en Tauride", transmisă live de la Metropolitan Opera din New York.

Libertatea

Ion Uta, tatăl lui Teo Trandafir: "Fiica mea duce o luptă pentru viaţă la cele mai înalte cote"

Medicul Ion Uta, tatăl fostei realizatoare Tv Teo Trandafir, a rămas şocat când a aflat că fiica sa va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, în urma căreia va rămâne fără splină şi o bucată din pancreas. "Ceea ce se întâmplă este o tragedie. Este lupta pentru viaţă la cele mai înalte cote. Sunt şocat de boala ei. Sunt distrus moral, mai ales că nu pot să fac nimic. Sunt îngenuncheat pentru că nu am nicio putere să ajung acolo", a declarat Ion Uta.

Ziarul Naţional

La numai 4 ani, Suri Cruise bea cafea şi citeşte reviste de modă

După ce a şocat lumea purtând tocuri şi folosind produse de machiaj, Suri Cruise revine din nou în atenţia presei. La numai patru ani, fetiţa are aceleaşi preocupări ca şi mama sa, tabieturile micuţei fiind surprinse de paparazzii de peste ocean. Suri şi-a început ziua savurând o cafea fierbinte, în timp ce este supravegheată de bonă şi bodyguard. Apoi a făcut o scurtă oprire acasă, schimbându-şi ţinuta pentru partea a doua a zilei, petrecută împreună cu tatăl ei la o bibliotecă. În timp ce Tom îşi căuta câteva cărţi, Suri s-a relaxat pe o canapea, stând picior peste picior şi citind faimoasa revistă Vanity Fair.

Ziarul Naţional

Mircea Geoană e co-prezentator în show-ul "Land of Jokes"

Actorii din show-ul "Land of Jokes" se întorc la Pro Tv, la un nou sezon. "Gaşca glumeaţă" a pregătit şi câteva schimbări. Una dintre ele este că Mircea Geoană (Bogdan Cotlet) va fi co-prezentator: "Dacă tot am lansat avanpremiera celui mai tare concurs, ne-am gândit să facem o concurenţă serioasă emisiunii de vineri seară "Românii au talent", ca să vedem cine-s mai talentaţi: politicienii sau restul românilor", spune acesta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb