REVISTA PRESEI MONDENE - 25.11.2011

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 25 noiembrie 2011

Adevărul

Românii, cei mai supli cetăţeni europeni

România are cei mai puţini obezi de pe continent, potrivit unui studiu Eurostat, ba chiar suntem printre cei mai supli dintre pământeni.

Numărul obezilor în lume creşte îngrijorător, arată Raportul 2011 privind starea de sănătate a populaţiei din statele membre ale Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD). Conform acestui document, procentul celor încadraţi ca supraponderali depăşeşte 50% din populaţie, în peste jumătate din statele dezvoltate.

Adevărul

Morometzii, o nouă tentativă de a ţine în viaţă hip-hop-ul

După o lungă pauză de activitate, Morometzii au "renăscut sub lupă, uniţi ca trupă" pentru a seduce publicul cu "muzica pentru suflet".

1Q Sapro, Kafu şi Phosillah "Magicienii cuvintelor" de la Morometzii, trupă fondată în 1993, au lansat o piesă nouă - "Old School". Chiar dacă titlul piesei este în limba engleză, baieţii zic pe bune şi pe româneşte ceea ce au de spus, invitându-şi fanii la concerte unde vor face "diferenţa dintre hip-hop şi sound-ul difuzat stricat".

Adevărul

Mircea Baniciu, cântăreţ: Pasărea Colibri revine

Formaţia revine pe scenă cu un concert care va avea loc diseară, de la ora 19.30, la Sala Palatului. Mircea Baniciu s-a zbătut singur ca să organizeze concertul de la Sala Palatului.

Este tot timpul "pe drumuri", dar nu-l deranjează, pentru că vrea sa iasă perfect. Motivaţia "nu este aceea de a ne umple buzunarele, ci aceea de a repune pe scenă un nume, Pasărea Colibri". Deşi gurile rele ar spune că trupa nu mai e demult în atenţia publicului, Pasărea Colibri n-a încetat însă să existe.

Libertatea

Proconsul începe turneul

Trupa pop-rock Proconsul le pregăteşte o mare surpriză fanilor ei. Ea va începe un nou turneu naţional în care va promova albumul "The Best".

Mâine, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock româneşti, Proconsul, îşi începe turneul naţional prilejuit de lansarea primului "The Best" din discografia formaţiei, printr- un show la Mangalia (Casa de Cultură, ora 18.30). Seria de concerte, organizată de Mix Music şi Europa FM, va culmina cu spectacolul de la Bucureşti, pe 1 decembrie, la Sala Palatului din Capitală.

România Liberă

Festinul deserturilor, gata de start

Tweet Organizatorii târgului "Dulciuri pentru toţi" îi cheamă pe pofticioşi: "Hai la un dulce!".Pentru a patra oară, unul dintre cele mai apreciate târguri, transformat într-un adevărat festival dedicat dulciurilor, îşi deschide porţile la Palatul Naţional al Copiilor pe toată durata weekendului.

Menit să promoveze specialiştii în domeniu, evenimentul a fost în 2008 o premieră a Capitalei, fiind primul festival care a reunit cofetăriile, patiseriile, firmele de catering, mari producători şi distribuitori de dulciuri, cu toţii etalând rafinatele produse în faţa publicului larg.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb