REVISTA PRESEI MONDENE - 29.03.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 29 martie 2011

Cancan

Botezatu s-a logodit cu Valeria Marini

După ce Cătălin Botezatu a spus de nenumărate ori că Valeria Marini este genul său de femeie, se pare că cei doi sunt pe punctul de a se căsători. Frumoasa blondă a afirmat presei din Italia că s-a logodit cu designerul român.

Click

EBa, la sport cu geantă de 40 de milioane

Europarlamentarul Elena Băsescu face parte din categoria femeilor extrem de cochete, care au mare grijă de felul cum arată. A ales pentru sală, masaj şi piscină centrul de sănătate IDM, locul pe care îl frecventează atât Emil Boc, cât şi Roberta Anastase. A venit singură, la volanul maşinii personale, îmbrăcată într-un trening lejer marca Pink şi cu o geantă Louis Vuitton sport de peste 1.000 de euro.

Click

Clooney, părăsit de iubită pentru căţei

George Clooney şi Elisabetta Canalis s-au despărţit. Motivul rupturii este că frumoasa italiancă pare mai interesată de câini decât de copii. Starul a supărat-o fiindcă voia să devină mamă. Disperarea starului de a avea copii a făcut-o pe italiancă să renunţe la el. "Nu mi-am dorit niciodată să rămân însărcinată", a recunoscut Elisabetta Canalis.

Ziarul Naţional

"Sunt însărcinată cu Tim!"

După săptămâni bune în care a spus că o leagă de politicianul Tudor Ionescu alias Tudy/Tim doar o relaţie de prietenie, Oana Zăvoranu a decis să dea cărţile pe faţă. Ea a anunţat, ieri, că urmează să devină, pentru prima oară, mamă. "Eu am o relaţie cu Tudy de la începutul lunii octombrie. Sunt însărcinată cu el. Eu nu am recunoscut până acum pentru că sunt o lady. Tudy este un bărbat extraordinar, fin. Prima oară m-am sărutat cu el în apartamentul lui. El se consideră căsătorit cu mine, de aceea a scris pe Facebook că este însurat. El m-a cerut de mai multe ori în căsătorie", a mărturisit soţia lui Pepe.

Ziarul Naţional

Fergie şi Paris Hilton au alergat pentru Japonia

Starurile de la Hollywood s-au unit pentru a da o mână de ajutor Japoniei, ţară devastată de cutremure şi tsunami. Celebrităţile din Statele Unite au participat la un maraton organizat de Tokidoki, pentru a strânge bani. Fergie şi soţul ei, Josh, Paris şi Nicky Hilton sunt câteva dintre VIP-urile care au alergat în scop caritabil la cursa organizată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb