Rezultate în creştere pentru "Asesoft Distribution"

Nataşa Negru
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 iulie 2008

"Asesoft Distribution", companie ce activează pe piaţa locală de distribuţie IT, a înregistrat o creştere a vânzărilor cu aproximativ 32% faţă de perioada cores­punzătoare a anului trecut, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Iulian Stanciu, director general "Asesoft Distribution", a declarat: "Rata de creştere a pieţei de distribuţie IT în segmentul în care noi activăm este conform estimărilor noastre la nivelul a 10%, sub previziunile de la începutul lui 2008 şi comparativ cu anii precedenţi. În aceste condiţii, noi am crescut de trei ori mai rapid, ceea ce a dus la consolidarea poziţiei şi la o creştere reală a cotei de piaţă".

Domina sa consideră că creşterea vânzărilor din prima parte a anului curent este datorată extinderii gamelor de produse ale furnizorilor actuali - adăugării unor parteneri puternici precum Dell, "care acoperă în oferta noas­tră segmente importante de produs, dar şi a rezultatelor bune obţinute pe marca proprie, Horizon", consideră Răzvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution. Domnia sa a adăugat: "În paralel am depus eforturi pentru susţinerea şi dezvoltarea partenerilor, atât pe segmentele de business, cât şi în regiunile în care aceştia activea­ză".

Iulian Stanciu a declarat că îşi menţine, după primele şase luni, estimările făcute la începutul anului, în vederea atingerii unui volum de 135 milioane dolari, ceea ce presupune o creştere de 30% faţă de 2007. Domnia sa consideră: "Ca pondere a primului semestru în totalul business-ului, vedem o creştere de la an la an, însă pentru pentru ultima parte a anului ne menţinem în continuare mai mult de 60% ca pondere".

La începutul lunii aprilie 2008, "Asesoft Distribution" a anunţat achiziţia a 50% din Combox Delivery, companie care activează în distribuţia de produse periferice, media, componente, produse sub marcă proprie şi alte accesorii pentru PC. "Combox Delivery" a fost înfiinţată în 2004, a realizat în 2007 o cifră de afaceri de 4,5 milioane dolari şi îşi propune pentru acest an o creştere de până la 9 milioane dolari.

"Asesoft Distribution" a încheiat anul 2007 cu o cifră de 104 milioane dolari, în creştere cu 44% faţă de anul anterior şi îşi propune realizarea unei cifre de 135 milioa­ne dolari în 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb