RICOH şi MGT, parteneriat pentru distribuţie în ţara noastră

Andrei Stan
Companii / 6 noiembrie 2015

Compania RICOH, unul dintre actorii din domeniul tehnologiei specializat în echipamente de imagistică pentru business, soluţii de imprimare şi servicii IT, îşi extinde operaţiunile de distribuţie în ţara noastră printr-un nou parteneriat încheiat cu MGT Educational, transmite un comunicat de presă.

Potrivit acordului încheiat de cele două companii, MGT Educational va distribui gama de imprimante şi multifuncţionale RICOH, pentru SoHo si SME, oferind servicii cu valoare adăugată retailerilor şi resellerilor de pe teritoriul ţării.

"Suntem mereu în căutarea de oportunităţi de extindere RICOH pe noi pieţe, iar această nouă colaborare cu MGT Educational este valoroasă atât din perspectiva companiilor noastre, cât şi din perspectiva clienţilor interesaţi de soluţii la cele mai înalte standarde tehnologice şi eficiente din punct de vedere al costurilor", a declarat Richard Allison, director al Diviziei Internationale Ricoh. "Apetitul în creştere pentru noile tehnologii digitale permite Ricoh şi partenerilor să contribuie la creşterea pieţei de soluţii Digital Office din această regiune", a mai adăugat acesta.

"Suntem încântaţi de semnarea acestui nou acord cu RICOH ", a declarat Cristian Petrescu, director executiv, MGT Educational. "Produsele RICOH, de înaltă calitate, ne vor permite să livrăm partenerilor şi clienţilor noştri soluţii profesionale şi fiabile pentru afacerile lor, totul la un preţ accesibil."

Pentru birouri mici şi home office, "gama de imprimante pentru SoHo si SME este ideală, necesitând doar o instalare IT simplă, furnizând caracteristici de economisire a costurilor, uşurinţă în utilizare şi fiabilitate ridicată", precizează comunicatul.

În segmentul de imprimante şi multifuncţionale, care folosesc tehnologia GelJet, RICOH are un portofoliu larg de produse, care include o gamă extinsă, inclusiv A4 «single/multi function», A3.

MGT Educational reprezintă unul dintre distribuitorii e tehnologie din România, cu o experienţă de peste 20 ani în acest domeniu. Oferă o gamă variată de produse high-tech in categoriile: sisteme de calcul (servere, staţii lucru), PC şi laptop-uri; echipamente periferice şi componente (imprimante, multifuncţionale, scannere, tablete grafice profesionale; echipamente de prezentare şi conferinţă (videoproiectoare, table şi display-uri interactive, ecrane de proiecţie, sisteme de prindere); foto-video şi optică; medii de stocare (memorii USB, carduri de memorie, suporturi optice, hard disk-uri); multimedia şi electronice (reportofoane, e-book readere); monitoare şi tablete, consumabile şi accesorii de birotică; soluţii retelistică IP, fibră optică şi WIFI, comunicaţii voce, video şi conferinţă, sisteme de supraveghere, analiză & recunoaştere video (ALPR), soluţii industriale şi sector public; aplicaţii software de gestiune a arhivelor electronice şi a conţinutului de informaţii şi documente generate într-o firmă (ECM).

RICOH este o companie globală din domeniul tehnologiei, specializată în echipamente de imagistică pentru business, soluţii de imprimare, sisteme de management al documentelor şi servicii IT. Cu sediul in Tokyo, RICOH Group operează în aproximativ 200 de ţări şi regiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb