Roche România susţine copiii din comunităţile rurale doljene, pentru al doilea an consecutiv

Elena Deacu
Comunicate de presă / 16 iunie 2015

Roche România se alătură în această lună colegilor din peste 130 de filiale ale companiei din întreaga lume şi susţine ediţia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children's Walk, prin care o parte din donaţiile angajaţilor companiei vor ajunge la copiii din 13 comunităţi sărace din judeţul Dolj.

Iniţiativa este una globală anuală a Grupului, ce îşi propune să strângă fonduri destinatea asistenţei copiilor din Malawi, dar şi a altor comunităţi locale defavorizate.

Donaţiile angajaţilor Roche România vor fi destinate şi anul acesta în proporţie de 50% către copiii din 13 comunităţi sărace din judeţul Dolj. Este al doilea an consecutiv in care Roche Romania se alatura, astfel, campaniei "Donator de viitor" a Fundaţiei World Vision România.

Cealaltă jumătate a sumei strânse în România va fi direcţionată proiectelor pe care Roche Group, încolaborare cu UNICEF şi cu European Coalition of Positive People, le desfăşoară pentru sprijinirea copiilor defavorizati din Malawi.

Prin programul «Donator de Viitor», cufiecare 2,5 lei donaţi, i se oferă posibilitatea unui copil din localităţile defavorizate din judeţul Dolj de a merge încă o zi la şcoală, de a avea caietele şi cărţile necesare, de a merge la doctor şi de a primi tratamentul necesar, atunci când este nevoie. Campania de anul acesta primeşte susţinere şi din rândul persoanelor publice din România.

Din fondurile donate anul trecut de Roche România, în urma campaniei Children's Walk, copiii din comunităţile din judeţul Dolj au primit rechizite, îmbrăcăminte, iar împreună cu părinţii au participat la sesiuni de informare despre igienă, stil de viaţă sănătos şi despre reguli de prevenire a îmbolnăvirii. Familiile au primit şi unelte de grădinărit pentru a-şi întreţine şi extinde grădina de zarzavat şi a le oferi copiilor o alimentaţie sănătoasă. De asemenea, au primit păsări şi hrană.

Iniţiat în anul 2003, Roche Children's Walk se află anul acesta la a 12-a ediţie. De-a lungul timpului, cu sprijinul a peste 150.000 de angajaţi Roche, s-au strâns peste 12,5 miliarde franci elveţieni pentru copiii orfani din Malawi şi pentru copiii din comunităţile defavorizate de pe întreg mapamondul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb