România s-a clasat pe locul 6 la concursul internaţional Finlandia Vodka Cup

Comunicat Finlandia
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 12 februarie 2007

Costin Gache, în vârstă de 22 de ani, a clasat România pe poziţia a 6-a din 22 de ţări participante, la finala concursului internaţional Cupa Finlandia Vodka, desfăşurat în perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2007 în Finlanda.

Competiţia a adus la start cei mai talentaţi barmani din 22 de ţări din întreaga lume, care au concurat pentru mult-râvnitul titlu "Finlandia - Bartender of the Year" ("Barmanul Finlandia al Anului"). Câştigătorul celei de-a 9-a ediţii internaţionale Finlandia Vodka Cup a fost Leszek Kraszewski din Polonia.

Reprezentantul României, Costin Gache, a fost câştigătorul ediţie locale a competiţiei, ce s-a desfăşurat în seara de 25 ianuarie în clublul Gaia Bar&Lounge din Bucureşti. Costin a fost susţinut în Finlanda de către Fady Zaidan, Brown-Forman România Marketing Manager, reprezentantul brandului Finlandia în ţara noastră. "Sunt mândru de rezultatul pe care România l-a obţinut în acest concurs. Fiecare barman îşi exprimă prin băuturile realizate o parte a personalităţii, iar Costin Gache a demonstrat din plin acest lucru prin îndemânare şi fler", a declarat Fady Zaidan după încheierea concursului.

Competiţia internaţională Finlandia Vodka a constat în prepararea a trei categorii de băuturi - Aperitiv, Long Drink şi After Dinner - barmanii concurând cu reţete originale, creaţii proprii, al căror element de bază a fost Finlandia Vodka. Criteriile după care s-a realizat jurizarea au fost: aspectul, gustul, culoarea şi consistenţa băuturilor, precum şi elemente tehnice ce ţin de îndemânarea barmanului.

Participanţii la competiţia internaţională au avut parte de experienţe inedite, specifice Finlandei: huski safari, sauna finlandeză sau plimbări cu sania trasă de reni. De asemenea, la 170 de kilometri de Cercul Polar, în condiţii meteorologice extreme, aceştia au încercat să îşi treacă numele în Cartea Recordurilor, realizând un desen pe zapadă de 10000 de metri pătraţi, reprezentând cele două simboluri prezente pe fiecare sticlă de Finlandia Vodka: "Midnight Sun" şi renii din Laponia.

Cupa Finlandia Vodka este un concurs de mixologie (arta de a mixa şi de a prepara băuturi) care provine din Finlanda, ţara de origine a mărcii, unde a fost organizată pentru prima dată în anul 1992. Ulterior, aceasta s-a transformat într-o competiţie internaţională, ajungând astăzi la a noua ediţie şi bucurându-se de o apreciere deosebită în rândul pasionaţilor din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb