ROMAŞCANU: "Medicul Alexandru Rafila va fi, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sănătăţii"

J.P.
Politică / 21 noiembrie 2020

"Medicul Alexandru Rafila va fi, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sănătăţii"

Lucian Romaşcanu, candidat pentru un nou mandat de senator de pe listele PSD Buzău, a afirmat în intervenţia de ieri seara din cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire", de la Antena3, că medicul Alexandru Rafila "va fi, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sănătăţii", în cazul în care partidul său va intra la Guvernare. Sorin Grindeanu sau chiar Marcel Ciolacu ar putea fi propunerile pentru funcţia de premier. În ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta, "poate ajunge premier, dacă-l propune PNL-ul", relatează G4media.

Lucian Romaşcanu a comentat în cadrul emisiunii moderate de Radu Tudor, că PSD a avut, oricum, mai multe realizări decât PNL-ul, dar cu toate acestea a comis şi greşeli, "greşeli de pe urma cărora partidul a avut de învăţat". "Populaţia ne-a taxat pentru ceea ce am greşit la guvernare, prin scorul dezastruos pe care l-am scos la ultimele alegeri. Noi am plătit. Am plătit, dar am şi învăţat. Acum îi aşteptăm şi pe ei (PNL - n.red) să plătească", a comentat Romaşcanu. Senatorul PSD a apreciat că este slab managementul ministrului liberal al Sănătăţii, Nelu Tătaru, sugerând că el nu poate fi comparat cu reputatul medic Alexandru Rafila.

"Ce putea să facă un medic din Huşi la Ministerul Sănătăţii!?", a comentat Romaşcanu cu referire la Nelu Tătaru, subliniind că Partidului Social Democrat nu-i poate lua nimeni dreptul de a se prezenta în faţa alegătorilor complet reformat, cu candidaţi de renume în domeniile lor de activitate, cu medici reputaţi într-o asemenea criză sanitară.

"Nu ne poate lua nimeni dreptul de a veni cu oameni noi, cu buni specilaişti. Da, clar, propunerea PSD pentru Ministerul Sănătăţii va fi Alexandru Rafila (...)", a spus Romaşcanu.

Prezent în emisiune, consilierul premierului Orban, liberalul Tănase Stamule, i-a luat apărarea lui Nelu Tătaru, susţinând că acesta va rămâne în continuare opţiunea PNL pentru Ministerul Săntăţii, pentru că: "a gestionat foarte bine criza pandemiei de covid".

"Noi îl vom propune în continuare pe Nelu Tătaru. A gestionat foarte bine criza, a fost pro-activ, a ieşit permanent pe teren, a reuşit să rezolve probleme punctuale. Care este problema dacă eşti chirurg la Huşi? Aşa era repartiţia mai demult(...) Este cumplit să spui că generaţia mdicilor de 55 de ani nu sunt buni în alte oraşe", a comentat Stamule.

Chestionat de moderator cu privire la opţiunea PSD pentru mandatul de premier, Lucian Romaşcanu a spus că: "O opţiune rămâne Sorin Grindeanu, dar ar putea fi, de ce nu, şi Marcel Ciolacu".

Despre posibilitatea ca reprezentantul Pro România, Victor Ponta, să ajungă premier, Romaşcanu a afirmat că numai vechii PSD-iştii racolaţi de PNL l-ar putea ajuta pe acesta să iasă premier. "Ponta poate ajunge premier dacă-l numeşte PNL. La câţi foşti PSD-işti are acum PNL-ul, da, Ponta poate fi numit premier", a comentat Romaşcanu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Cam tot ceea ce face in ultima vreme PSD-ul (inclusiv aceasta desemnare), arata foarte clar directia spre care se indrepta acest partid al Bulibasei securiste, Ciolacu: spre un neomarxism extrem dublat de un progresism antinational(cu niste nuante rasuflate de indentitate nationala, asa, de ochii lumii, drept fenta pt fraieri), identic cu cel promovat de birocratii cretini de la Bruxelles, concurand astfel cu mult succes, USR-ul!

    În ce guvern ?

    Poate în cel paralel..... 

    Se știe că Rafila e reprezentul Fiarei medicale neomarxiste in România. Înainte să se înscrie in PSD a scheunat pe lângă PNL sa fie pus pe liste, dar pentru că acest partid i-a dat cu flit, s-a cuibărit in brațele lui Colacu-Antena3.

    Ideea e că sunt niște ticaloase și unii și ceilalți. 

    daca vor continua politica falimentara a pnl , apocalipsa covid , va fi confirmarea blatului psd-pnl , aceiasi mizerie ! va iesi ciolacul si va spune , domle' ce-a fost, a fost , mergem inainte hotarati .si astfel , de , miliardele inghitite de pnl , sub pretextul pandemiei ( de grija celor dragi , vela ! ) nu va mai sti nimeni nimic .

    "greşeli de pe urma cărora partidul a avut de învăţat".

    Opinie: PSD ne-a considerat cobai pe care pot sa-i sacrifice pentru a "învăţa" ei din "greseli"? 

    inseamna ca isi asuma toti mortii de covid ce au crezut in persiflarea masurilor de preventie trambitate de PSD?  

    "Populaţia ne-a taxat pentru ceea ce am greşit la guvernare, prin scorul dezastruos pe care l-am scos la ultimele alegeri. " 

    Opinie :sa vedeti cand "mortii va vor taxa" ca le-ati furat si viata nu numai votul pentru "scorul" vostru 

    "Noi am plătit. Am plătit, dar am şi învăţat. Acum îi aşteptăm şi pe ei (PNL - n.red) să plătească", 

    Opinie: 

    "de- alde voi astia " , nu ..NU ati platit ...Noi toti romanii majoritari am platit ...e mare diferenta ...VOI nu sunteti decat o minoritate privilegiata ce ati tolerat hotia tinandu-va "de sase " intre voi .....dar ati fost prinsi cu "mana la caraiman" si trebuie sa platiti - asta e regula .punct. 

    noi trebuie sa terminam șmecheria voastra si sa va spargem gasca la toti  

    ca va pișati pe noi si ne dati foc sa se aleaga praful. 

    ( nu v-ati invatat minte ce inseamna cand "piși oameni si nu bușteni " .. cine mai vrea sa stea "lemn Tănase" isi merita soarta ...foc de lemne ) 

    proverb albanez : "unde ard bustenii ard si vreascurile"

    1. am inteles ca psd a furat , dar cumva , vrei sa spui ca cei din pnl , au adus de acasa ?

      Din pacate, exista destui romani care chiar asta cred, ca sa se confirme astfel, vorba lui Alexandru Lapusneanu din nuvela cu acelasi nume: "Prosti, dar multi"!

      nu au adus de acasa , nici nu au furat ei din casa (trebuie doar sa fie atenti la sabotori si cleptomani) (uni au sentinte sa aduca bani de acasa pentru incompententa celor ce au facut doar figuratie pe locul ce a fost numiti inaintea lor si nu au respectat legile)

      Important in viziunea majoritatii ca stiu sa-si faca o echipa de profesionisti ce sunt recunoscuti de cine trebuie sa semneze sa aduca bani in casa. 

      se numeste Inteligenta Financiara si este egala cu suma pe care o poti obtine ca imprumut in conditiile in care garantezi profesional ca toata lumea castiga si pierde doar cel ce "ingroapa talantii" sau "fura de la coșniță" 

      pana in momentul acesta inteligenta financiara a presedintelui si guvernului desemnat chiar si in contidiiile ostilitatii interne are o valoare exacta spre disperarea opozitiei ce nu sunt opozanti ci potrivnicii oricarui efort recunoscut de straini dar batjocorit in Romania de cei ce isi protejeaza incompetenta ..vezi tot ce s-a intimplat cu cei ce au facut performanta afara si aici au fost calcati in picioare de aceleasi structuri si "echipe".

       

      la inteligenta financiara , te referi la sumele imense imprumutate de catu , si care au intrat ca apa in nisip , fara sa vada nimeni nimic ? daca-ti vinzi flota nu inseamna ca ai furat din casa ? daca imprumuti 20 de miliarde si le dai bancilor straine , nu inseamna ca ai furat din casa ? probabil ai ochelari cu o lentila proasta , sau esti doar simplu membru de partid .

      Este normal să ai opinie și să știi cum se verifică , confirmă sau nu.

      Dincolo de logica furtului din casă , ne întrebăm dacă au fost in casă și de ce când au fost scoase prin "curte" , nici o curte nu a fost sesizată de Avocatul Poporului așa cum cu excel de zel și părtinitor fac curte doar intereselor membrilor de partid ce au fost tot timpul în cunoștință de cauză și si-au vândut casa cu tot cu curte prin scheme pseudolegale cu pseudojudecatori ce sunt activati sa "facă turma scăpată" prin găuri în gardul curtilor. Sunt pentru o lege de protectie a martorilor și chiar a autodenuntatorilor astfel încât adevărul să ne elibereze de manipulări și contre malefice.Nu am si nu-mi sunt necesari ochelari si nici carnet de membru de partid.Cu respect si stima! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb