Rominserv a câştigat un contract în valoare de 800.000 de dolari

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 28 mai 2007

Compania Rominserv, Antreprenorul General al Grupului Rompetrol, a câştigat un contract în valoare de 800.000 USD (peste 1,9 milioane RON) pentru realizarea lucrărilor de modernizare şi dezvoltare a reţelei de alimentare cu apă a localităţii Iordăcheanu, judeţul Prahova.

Potrivit unui comunicat al companiei remis duminică agenţiei NewsIn, la licitaţie au mai participat firmele Schnell Leitung, Petromservice, Elva Grup Ploieşti şi Fibec Câmpina.

Proiectul se va desfăşura în perioada iunie - martie 2008 şi va fi finanţat din fondurile proprii ale Primăriei Iordăcheanu şi de la bugetul de stat. În cadrul acestuia, vor fi realizate atât lucrări de reablitare şi extindere a reţelei de alimentare (instalarea a 14.000 metri liniari de ţeavă din polietilenă) cât şi de construcţie a 2 staţii de clorinare, respectiv 3 rezervoare de acumulare de 200 metri cubi.

"Rominserv este o companie integrată, asigurând, alături de subsidiarele sale Rominserv Valves Iaifo Zalău şi Palplast Sibiu, un pachet unitar de servicii şi produse (robineţi şi ţeavă de polietilenă). În acest sens, preţul, termenul de execuţie şi standardele de calitate, asigurate în concordanţă cu cerinţele complexe ale clientului, au avut un rol decisiv în atribuirea contractului", declară Victor Popovici, director general al companiei.

În acest an, compania şi-a propus extinderea activităţii şi a numărului de clienţi în domeniul serviciilor de mentenanţă industrială şi EPCM (engineering, procurement, construction, management) pentru proiecte de investiţii, modernizare, optimizare a proceselor şi infrastructură.

Rominserv estimează pentru 2007 atingerea unei cifre de afaceri de aproximativ 130 milioane USD, în creştere cu 22% faţă de indicatorul (rezultatul neauditat) financiar înregistrat în 2006 (106,3 milioane USD).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb