Rompetrol Downstream - 18 milioane dolari în modernizare de benzinării

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 25 iulie 2014

Rompetrol Downstream - 18 milioane dolari în modernizare de benzinării

Compania Rompetrol Downstream, parte a KMG International, investeşte peste 18 milioane de dolari în modernizarea unui număr de 90 de benzinării. Proiectul, care urmează să fie finalizat până la finalul acestui an, a fost realizat în parte, 38 de staţii de distribuţie carburanţi fiind modernizate în primele şapte luni ale lui 2014, arată un comunicat de presă.

Acesta precizează: "Rompetrol Downstream, membră a KMG International, a modernizat în primele şapte luni din acest an, 38 de staţii de distribuţie carburanţi, prin înlocuirea elementelor de identitate vizuală cu noul logo Rompetrol, precum şi lucrări exterioare. Până la sfârşitul anului, vor fi finalizate lucrările la alte 52 de benzinării, inclusiv modernizarea a 20 de magazine din cadrul staţiilor, o investiţie totală estimată la peste 18 milioane de dolari".

Staţiile alese pentru modernizare sunt cele poziţionate pe rutele importante, precum şi cele care oferă proximitate maximă clienţilor, principalele oraşe unde au fost modernizate aceste staţii fiind Bucureşti, Constanţa, Braşov, Arad, Craiova, Bacău, Ploieşti, precum şi cele situate pe Autostrada Soarelui.

Comunicatul precizează că vor fi modernizate şi magazinele din cadrul staţiilor.

În ţara noastră, Rompetrol operează peste 750 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi trei staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.

Parte din grupul kazah de petrol şi gaze KazMunayGas, KMG International operează peste 1.000 de puncte de distribuţie a carburanţilor, sub mărcile Rompetrol şi Dyneff, în România, Franţa, Spania, Republica Moldova, Georgia, Bulgaria.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb