"Rompetrol" şi-a extins reţeaua de retail din Franţa

Ziarul BURSA #Companii / 23 decembrie 2011

"Rompetrol" şi-a extins reţeaua de retail din Franţa

"Rompetrol" şi-a extins reţeaua de retail din Franţa. Astfel, "Dyneff", companie membră a grupului, a deschis recent o nouă staţie în apropierea localităţii Pamproux, pe autostrada A10, ce leagă Bordeaux de Paris, la aproximativ 320 kilometri de Paris.

"În această perioadă, compania şi-a consolidat reţeaua de distribuţie carburanţi < Dyneff > şi < Rompetrol > din Franţa şi Spania, colaborările cu partenerii tradiţionali, dar şi extinderea serviciul Fill&Go sau a conceptului de restaurant Hei şi Brioche Dorée. Compania a început în acest an şi lucrările de construcţie a două noi staţii în localitatea Village Catalan, în apropierea graniţei dintre Franţa şi Spania", a declarat Stephane Potiron, manager al reţelei de staţii de gaz retail Dyneff, citat de Agerpres.

Prin integrarea unui management eficient a consumului de energie şi apă sau pentru gestionarea deşeurilor, noua staţie respectă noile pricipii de dezvoltare durabilă şi cele de eficienţă energetică.

Staţia Rompetrol cuprinde şi un magazin de aproximativ 100 de metri pătraţi, cu peste 1.800 de produse generale şi regionale. În cadrul aces-teia, compania a realizat, în parteneriat cu autorităţile locale, şi un punct de informare turistică destinat promovării comunităţii şi a obiectivelor turistice din regiune, asigurând în acelaşi timp şi accesul în mod gratuit la Internet.

În prezent, "Dyneff" operează în Franţa şi Spania o reţea de distribuţie carburanţi formată din 140 de staţii, din care nouă staţii "Rompetrol", situate în special pe autostrăzi, în apropierea unor localităţi precum Arzens, Saint Etienne, Peypin sau Les Herbiers.

Cu sediul în Montpellier, compania livrează anual, prin staţiile operate şi prin partenerii săi, peste 2,6 milioane metri cubi de produse petroliere, capacitatea sa de stocare fiind de aproximativ 400.000 metri cubi. Aceste operaţiuni se des-făşoară prin cele trei terminale proprii din localităţile Port la Nouvelle şi Saint-Gaudens, prin terminalele din Marseille şi Lyon - unde este şi acţionară -, dar şi prin alte 15 locaţii închiriate în Franţa şi Spania (două în Barcelona şi două în Bilboa).

Brioche Doree este o companie internaţională cu peste 500 de restaurante în lume şi face parte din grupul de restaurante Le DUFF (cu o cifră de afaceri de peste un miliard de euro, în 2010).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb