Romsilva a demarat procedura de selecţie pentru ocuparea funcţiei de director general

Ioana Dogaru
Companii / 8 martie 2016

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) Romsilva a demarat, recent, procedura de selecţie pentru ocuparea funcţiei de director general, iar anunţarea rezultatului final este programată pentru 8 aprilie 2016, a arătat, marţi, într-un comunicat de presă, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).

"Orice persoană interesată, care îndeplineşte criteriile legale, poate participa la acest concurs. Cu cât vom avea mai multe dosare depuse, cu atât competiţia va fi mai intensă şi va creşte posibilitatea de a selecta cel mai bun candidat. Am încredere că actualul Consiliu de Administraţie are capacitatea să identifice acel manager pe care îl aşteptăm toţi: un profesionist competent şi integru, cu valori morale solide şi cu dragoste faţă de pădure. Fondul forestier al României reprezintă un obiectiv de siguranţă naţională, iar poziţia de director general al Romsilva este o funcţie cheie, deoarece vorbim despre administrarea pădurilor statului. De aceea avem nevoie de cei mai buni oameni", a afirmat, în comunicatul citat, Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Procedura de selecţie se desfăşoară în trei etape, în conformitate cu principiile competiţiei deschise, profesionalismului, transparenţei, precum şi cel al egalităţii de şanse şi accesului liber pentru fiecare persoană care îndeplineşte condiţiile legale.

În data de 3 martie, Consiliul de Administraţie al RNP - Romsilva a iniţiat procedura de selecţie în vederea ocupării funcţiei de director general.

Conform informaţiilor de pe site-ul RNP-Romsilva, la ora actuală Consiliul de Administraţie al Regiei este alcătuit din: Adrian Băban - preşedinte interimar, Dan Achim - membru provizoriu, reprezentant Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Răsvan-Ilie Dumitru - membru reprezentant Ministerul Finanţelor Publice, Sorin Sfîrlogea - membru provizoriu, Ioan-Gheorghe Oroian - membru provizoriu, Bogdan Popa - membru provizoriu şi Daniel Nicolescu - membru provizoriu, specialist în silvicultură.

Pe data de 13 ianuarie 2016, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Cristiana Paşca Palmer, a semnat ordinul de revocare a lui Adam Crăciunescu din calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva. O zi mai târziu, Crăciunescu şi-a depus mandatul de director general al Regiei Naţionale a Pădurilor, începând cu data de 21 martie 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb