ROMSILVA: "Aspectele sesizate de comunitatea ,,STOP Defrişărilor" se află în cercetare"

I.A.
Companii / 30 august 2019

"Aspectele sesizate de comunitatea ,,STOP Defrişărilor" se află în cercetare"

Ca urmare a publicării în spaţiul public de către administratorul paginii anonime ,,STOP Defrişărilor", a unor aspecte privind activitatea Ocolului Silvic Mehadia, din cadrul Direcţiei Silvice Caraş Severin, Biroul de Presă din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva a declarat, prin intermediul unui comunicat, că aspectele sesizate se află deja în cercetare şi verificare.

Romsilva a precizat că s-a dispus o reverificare a modului în care au fost îndeplinite etapele din procesul de sesizare, cercetare şi furnizare de date către organele de cercetare judiciară, înainte de publicarea articolului în data de 22 august 2019.

După finalizarea raportului de verificare menţionat mai sus, conducerea executivă a Romsilva va face public toate măsurile administrative, disciplinare sau de răspundere patrimonială cerute a fi aplicate, conform Statutului personalului silvic.

"Conducerea executivă a Romsilva a luat notă de aspectele sesizate şi a dispus verificarea acestora de către Serviciul de Audit Intern şi Serviciul Achiziţii din aparatul central al regiei. După verificarea aspectelor sesizate, în funcţie de procedurile administrative necesare de aplicat în acest domeniu, se va acţiona în consecinţă, iar rezultatele şi măsurile luate vor fi comunicate public", a subliniat Regia Naţională a Pădurilor.

Directorul general al Romsilva roagă administratorul paginii anonime ,,STOP Defrişărilor" să fie de acord cu încheierea unui parteneriat cu scopul de a verifica, în comun şi/sau cu experţi independenţi, potenţiale fapte ilegale de care are cunoştinţă că ar fi comise de angajaţi ai Regiei, respectându-se astfel principiul verificării prealabile din cel puţin două surse independente a unor aspecte ce ar urma să fie comunicate public şi reafirmă faptul că arată toleranţă zero faţă de angajaţii care comit cu intenţie fapte care aduc prejudicii patrimoniale entităţii şi care încalcă Statutul personalului silvic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb