Romtelecom a devenit membru al programului Cisco Managed Services Channel

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 februarie 2009

Romtelecom a devenit membru al programului Cisco Managed Services Channel şi deţine resursele şi procedurile necesare pentru dezvoltarea, gestionarea şi întreţinerea serviciilor VPN şi Internet bazate pe tehnologia Cisco, se arată într-un comunicat al companiei.

Din februarie 2009, Romtelecom deţine certificarea Cisco Managed Services Channel Partner, fiind primul operator din Europa Centrală şi de Est care obţine această certificare, se precizează în comunicat.

"Cum tot mai multe companii înţeleg importanţa tehnologiilor IT&C pentru afacerile lor, acestea caută un partener care să poată oferi tehnologia şi expertiza necesare. Romtelecom este poziţionat perfect pentru a oferi clienţilor din întreaga ţară o gamă variată de servicii bazate pe IP. Ne bazăm serviciile de tip business pe una dintre cele mai avansate reţele din Europa de Est, furnizând clienţilor noştri premisele pentru a-şi dezvolta afacerea în continuare," a declarat George Makowski, director executiv comercial, Segment Business, Romtelecom.

Programul Managed Services Channel este o formă de parteneriat premium Cisco pentru furnizorii de soluţii care oferă tehnologiile Cisco ca parte a ofertelor de servicii. Acest program stabileşte standardul de recunoaştere a investiţiilor furnizorului de soluţii în instrumentele şi procesele necesare pentru a furniza servicii administrate pe bază de reţea, de cea mai înaltă calitate.

Serviciile administrate oferite de Romtelecom includ servicii de date de mare siguranţă, precum VPN şi Internet premium (IpFix and MetroNet). Aceste servicii înregistrează una dintre dintre cele mai înalte dinamici din portofoliul companiei, cu rate anuale de creştere de două cifre, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb