Romtelecom oferă un manager IT la tarife începând cu 29,5 euro pe lună

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 12 martie 2008

Clienţii companii care doresc o soluţie completă de servicii IT&C beneficiază de conexiuni de mare viteză de la Romtelecom, dar şi de PC-uri, software şi asistenţă tehnică.

Începând din această săptămână, clienţii companii, în special cei de tipul SOHO sau IMM, care doresc să se aboneze la serviciile ClickNet sau iP FIX (serviciul de Internet cu bandă garantată), pot achiziţiona în rate sau plătind integral, la un preţ mai mic, desktop-uri Fujitsu Siemens P250 sau laptop-uri Fujitsu Siemens V5515.

Toate calculatoarele personale au incluse gratuit sistemul de operare Microsoft Windows Vista Business (licenţă OEM) şi antivirusul Panda 2008. Opţional, se poate achiziţiona programul Microsoft Office Small Business (cu o licenţă pre-paid pentru o perioadă de 6 luni) pentru 18 euro fără TVA. În plus, clienţii au asigurată asistenţa tehnică de luni până vineri între orele 09.00 - 21.00 şi sâmbătă între 10.00 - 16.00. Oferta este disponibilă atât pentru clienţii companii noi, cât şi pentru cei existenţi care doresc să beneficieze de servicii de Internet suplimentare faţă de cele de care dispun în prezent.

"Anul trecut am lansat o primă ofertă care includea câte un PC la pachet cu o conexiune broadband de la Romtelecom. Am hotărât să facem acum pasul următor, lansând o promoţie adaptată exclusiv nevoilor business. Noua ofertă este ideală pentru clienţii companii cu aproximativ 10 angajaţi care pot acum beneficia nu numai de o conexiune broadband de calitate, dar şi de desktop-uri sau laptop-uri la tarife atractive, împreună cu soluţii IT la cheie. Odată achiziţionat acest pachet, clienţii se pot concentra exclusiv pe dezvoltarea afacerii lor şi nu pe serviciile de comunicaţii folosite," a declarat George Makowski, director executiv comercial pentru segmentul business.

Clienţii companii au la dispoziţie şi o modalitate flexibilă de achiziţionare a PC-urilor: fie prin plata integrală, la un preţ mai mic, fie în 36 de rate lunare pentru contractele încheiate pe 3 ani.

În cazul în care clienţii încheie un contract pe o perioadă de 1 an, aceştia vor beneficia automat de prima variantă de ofertă, care include tarife speciale atât pentru ClickNet, cât şi pentru iP FIX, dar şi posibilitatea de a achiziţiona PC-uri la preţuri atractive: 599 euro (fără TVA) pentru desktop şi 669 euro (fără TVA) pentru laptop. În cazul acestei oferte clienţii pot achiziţiona oricâte PC-uri doresc, dacă le achită integral.

Internet

Abonament lunar fără TVA

Echipament

ClickNet 1 Mbps

7,5 euro

Desktop - 599 euro

Laptop - 669 euro

ClickNet 3 Mbps

12,5 euro

ClickNet 6 Mbps

24,5 euro

iP FIX 1 Mbps

296 euro

iP FIX 2 Mbps

373 euro

Pentru a doua variantă de ofertă, clienţii care încheie un contract pe o perioadă de 3 ani vor beneficia de acces la Internet şi un PC plătind un tarif lunar (abonament pentru serviciul de acces la Internet şi rata pentru PC). Persoanele interesate să cumpere mai multe PC-uri, pot achiziţiona oricâte echipamente, cu plata integrală.

Internet

Tarif lunar fără TVA pentru acces Internet şi DESKTOP

Tarif lunar fără TVA pentru acces Internet şi LAPTOP

ClickNet 1 Mbps

29,5 euro

31,5 euro

ClickNet 3 Mbps

34,5 euro

36,5 euro

ClickNet 6 Mbps

46,5 euro

48,5 euro

iP FIX 1 Mbps

318 euro

320 euro

iP FIX 2 Mbps

395 euro

397 euro

iP FIX este un serviciu de acces la Internet cu bandă garantată, simetrică, cu viteze cuprinse până la 2 Mbps. ClickNet este un serviciu de acces de bandă largă la Internet, care beneficiază de tehnologia ADSL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb