ROREG a semnat un contract de 3,3 milioane de euro

I.L.M.
Fonduri Europene / 26 noiembrie 2019

ROREG a semnat un contract de 3,3 milioane de euro

Asociaţiei Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România a semnat un contract în valoare de 3,3 milioane de euro pentru sprijinirea autorităţilor locale în gestionarea şi implementarea Fondurilor Europene Structurale şi de Investiţii, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Proiectul este finanţat de Programului Operaţional Asistenţă Tehnică 2014-2020 şi este destinat sprijinului autorităţilor publice, beneficiari sau potenţiali beneficiari de finanţare europeană. Un alt obiectiv al iniţiativei este creşterea eficienţei gestionării şi implementării proiectelor europene, precum şi dezvoltarea activităţilor de cooperare intra şi inter-regională la nivelul judeţelor, oraşelor şi municipiilor din România. Se va mai urmări identificarea proiectelor pentru următoarea perioadă, 2021-2027.

Proiectul a fost aprobată de Autoritatea de Management a POAT 2014-2020 şi presupune identificarea şi analiza nevoilor de competenţe şi analiza proiectelor implementate, dezvoltarea unui site, a unei platforme şi a unei baze de date, derularea seminariilor de instruire şi schimburilor de experienţă, derularea conferinţelor naţionale şi regional, identificarea şi pregătirea unui portofoliu de proiecte pentru 2021-2027 şi suport pentru beneficiari în pregătirea documentaţiei tehnico-economice a proiectelor de investiţii, conform sursei.

Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de doi ani şi şase luni şi a fost sembnată de Sorin Maxim, preşedintele Asociaţiei ROREG, şi de doamna Mihaela Saragea,director general AM POAT din cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb