ROUTE 66, liderul european în domeniul sistemelor GPS, prezent în România prin Televoice

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 26 octombrie 2007

ROUTE 66 unul dintre principalii producatori de sisteme de navigatie prin satelit si harti digitale interactive, este începând de astazi prezent si în România prin intermediul distribuitorului sau, firma Televoice.

Având 15 ani de experienta pe piata de specialitate, ROUTE 66 a lansat o noua gama de sisteme de navigatie concepute dupa ultimele standarde în domeniu: MINI EUROPA, MINI REGIONAL, MAXI EUROPA si MAXI REGIONAL. Cu grosimea de numai 19 mm si cu un aspect de otel mat, noile sisteme personale de navigatie stabilesc o noua limita în domeniul navigatiei si al calitatii hartilor, incluzând optiuni de siguranta exceptionale, cum ar fi alertele radar, si oferind o varietate de optiuni de divertisment si informare. Sistemele MINI si MAXI pot fi actualizate cu harti noi, fisiere audio pentru instructiuni vocale, scheme de culori, prognoze meteo si chiar ghiduri de calatorie Lonely Planet™ gratuite, cu ajutorul aplicatiei ROUTE 66 Sync.

"Noi ajutam oamenii sa ajunga acolo unde îsi doresc în siguranta, rapid si cu usurinta, folosind solutii de navigatie extrem de avansate si usor de utilizat, disponibile acum si în România", a declarat Henk Jan Kortes, Sales Manager Eastern Europe.

"ROUTE 66 intra în România cu o gama neegalata pâna în prezent de dispozitive GPS si software. Aceste sisteme sunt primele din România cu harti digitale de navigatie Navteq, lucru care constituie o alta premiera pentru piata romaneasca. Hartile produse de Navteq, lider mondial în domeniu, sunt preferate în Europa de Vest datorita fiabilitatii si preciziei, dar pâna acum ele nu includeau harta României!

Vom lansa concomitent, în luna noiembrie, 4 sisteme GPS, împreuna cu hartile si softul aferent. De asemenea, vom lansa atât în retelele de retail cât si prin magazine on-line pachete continând soft si senzori GPS pentru telefoanele mobile si PDA-uri" a declarat George Vintilescu, Sales Manager Televoice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb