Rutele "Finnair" - cea mai scurtă cale către Asia prin nordul Europei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 25 aprilie 2008

Open Sky, reprezentantul de vânzări în România şi Moldova a Finnair anunţă lansarea rutelor asiatice pentru România, cea mai eficientă cale (cuantificată în timp şi costuri) de a ajunge în Asia. Rutele deschise de la începutul lunii sunt către: India (Delhi şi Mumbai), China (Beijing, Shanghai, Hong Kong si Guangzhou), Japonia (Tokyo, Osaka şi Nagoya), Thailanda (Bangkok), şi Coreea de Sud (Seul).

"Jocurile Olimpice organizate în China, creşterea afacerilor europene către Asia şi a celor asiatice către Europa şi mai ales creşterea cererii turismului de vacanţă a europenilor către Asia a condus la introducerea acestor rute. Traficul aerian către Asia din oraşele Europei a crescut cu 32,6% în 2007 şi se aşteaptă o creştere de peste 35% în 2008. Numărul de pasageri a crescut cu 27,1% în 2007 şi volumul de cargo cu 24,5% pe aceleaşi rute", a spus Cătălina Moga, Director General Open Sky - reprezentant de vânzări Finnair în România şi Moldova

Între Europa şi Asia circulă anual peste 30 de milioane de pasageri pe liniile aeriene, şi se înregistrează o creştere medie anuală de peste 10%, estimându-se o dublare a numărului de pasageri actuali până în 2015. Creşterea numărului de zboruri către Asia este spectaculoasă şi poate fi demonstrată decreşterea de la 3 zboruri pe săptămână în 2008 către India, Finnair are acum 12 zboruri săptămânale, de la 3 zboruri pe săptămână în 2001 catre Japonia la 15 în 2007 şi la 25 de zboruri săptămânale către China.

"Flota noastră este compusă din aeronave A320 Family, Embraer 170-190 şi corespunde standardelor de protecţie a mediului înconjurător şi are o vîrstă medie de 4 ani. Pe termen scurt vom avea avioane A320 si A330 de tip wide body pentru un transport eficient.", a spus Dl Rolf Backman, Vicepreşedinte Vânzări Finnair.

Peste 1,1 milioane de pasageri asiatici au ca primă opţiune Finnair, ceea ce a făcut ca la finele anului 2007 volumul de trafic total pentru aceste rute să fie de 8,6 milioane de pasageri, reprezentând o cifră de afaceri de 2, 2 miliarde euro şi un profit de 139 milioane euro.

Finnair asigură un număr de 65 de zboruri săptămânale către Asia, 11 destinaţii fără escală din care 6 se bucură şi de frecvenţe cotidiene. Destinaţia Seul se va deschide operational începând cu iulie 2008. În prezent, din România (Otopeni) există 4 frecvenţe săptămânale către Helsinki ce permit conexiuni rapide către toate cursele pe destinaţiile Asia şi America de Nord

Liniile Aeriene Finlandeze Finnair transportă anual peste 9 milioane de pasageri şi au o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de euro. Cu peste 9500 de angajaţi, o flotă de 70 de aeronave moderne, de ultimă generaţie şi o valoare de piaţă de peste 1,1 miliarde euro, compania este una din cele mai solide din Europa. Compania este deţinută în procent de 55% de statul finlandez restul de procente fiind deţinute de peste 7000 de acţionari care au cumpărat acţiunile firmei la bursă.

Open Sky International este tour operator specializat în acordarea de servicii turistice de calitate către Scandinavia şi Ţările Baltice, şi este reprezentantul general de vânzari al FINNAIR în România şi Republica Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb