RWEA sărbătoreşte 15 ani de activitate în industria energiei eoliane în România

F.D.
Companii / 23 noiembrie 2023

RWEA sărbătoreşte 15 ani de activitate în industria energiei eoliane în România

În contextul preocupărilor urgente precum schimbările climatice şi noua dinamică politică şi economică conturată recent, imperativul de a explora soluţii durabile şi eficiente devine mai pronunţat ca niciodată. În 15 ani de activitate, RWEA a participat activ la conturarea politicilor naţionale şi internaţionale, angajându-se în dialoguri vitale cu privire la reglementări, strategii de comunicare şi cercetări şi analize ample pentru a promova extinderea surselor de energie regenerabilă. Servind ca o voce proeminentă pentru tranziţia energetică şi industria energiei eoliene din România, RWEA reuneşte în prezent peste 50 de membri dedicaţi, conform unui comunicat de presă al companiei.

RWEA răspunde provocărilor curente din domeniul energiei şi anticipează soluţii care asigură un viitor mai bun pentru generaţiile viitoare. Reunind lideri de piaţă, furnizori de energie electrică, producători de turbine, dezvoltatori, furnizori de servicii, centre de formare, antreprenori, experţi juridici, instituţii financiare şi firme de consultanţă, RWEA reprezintă în mod colectiv 2700 MW din puterea eoliană totală instalată a României, adică 90% din capacitatea de 3000 MW a României.

"În acest moment de celebrare a celor 15 ani de activitate RWEA, este timpul să facem un pas înapoi şi să evaluăm impactul nostru asupra evoluţiei sectorului energiei regenerabile din România. Cred cu tărie că eforturile noastre din trecut nu numai că ne-au oferit o poziţie bună în acest moment strategic ci ne-au dat şi oportunitatea de a cataliza creşterea economică prin forţa dinamică a industriei noastre regenerabile. Vizionarea unui viitor sistem energetic bazat pe resurse verzi, completat de o reţea sofisticată şi digitalizată, tehnologii inteligente şi oportunităţi abundente de locuri de muncă, este calea către progres durabil." - Liviu Gavrilă, Vicepreşedinte, RWEA

Pe măsură ce RWEA continuă să conducă iniţiative în peisajul energiei din surse regenerabile, influenţa şi impactul său asupra industriei energetice eoliene din România rămân esenţiale, impulsionând angajamentul României pentru un viitor durabil şi mai ecologic.

Asociaţia va continua să acţioneze în sprijinul unei tranziţii de succes la energie curată, dar şi pentru a reprezenta mai bine interesele şi nevoile industriei în discuţiile cu autorităţile române şi la nivel european.

Detaliile legislative care stau la baza dezvoltării surselor regenerabile necesită consecvenţă şi armonizare cu orientările europene, iar RWEA va încerca să semnaleze şi să abordeze continuu discrepanţele care ar putea perturba sau periclita dezvoltarea SRE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb