RYAN DING, HUAWEI: "Reţele ecologice 5G pentru "un viitor cu emisii reduse de carbon"

Comunicate de presă / 15 octombrie 2021

"Reţele ecologice 5G pentru "un viitor cu emisii reduse de carbon"

La Global Mobile Broadband Forum (MBBF), ediţia 2021, Ryan Ding, director executiv Huawei şi preşedinte al Carrier Business Group, a susţinut un discurs intitulat "Reţele 5G verzi pentru un viitor cu emisii reduse de carbon". În discursul său, Ding a spus că 5G a devenit un nou motor de creştere pentru industria mobilă şi că, pentru a se adapta la creşterea rapidă a traficului de date, întreaga industrie va trebui să continue să inoveze în ceea ce priveşte alimentarea, distribuţia, utilizarea, şi managementul electricităţii şi să construiască reţele 5G mai ecologice cu performanţe mai ridicate şi un consum mai mic de energie, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit lui Ding, în ţările în care 5G se dezvoltă mai repede, operatorii care au investit puternic în 5G au înregistrat rentabilităţi remarcabile, dar a subliniat că operatorii vor realiza valoarea afacerii numai atunci când rata de penetrare a utilizatorilor 5G este suficient de mare. Când rata de penetrare a utilizatorilor 5G atinge un prag de 20%, a spus Ding, va urma dezvoltarea rapidă a 5G. În ţări precum China, Coreea de Sud şi Kuweit, operatorii au oferit rapid o acoperire continuă la nivel naţional, oferind utilizatorilor o experienţă consecventă. De asemenea, oferă pachete de servicii flexibile, care oferă beneficii reciproce atât pentru utilizatori, cât şi pentru ei înşişi. În plus, aceşti operatori oferă o experienţă gigabit - o îmbunătăţire tangibilă faţă de 4G - pentru a accelera migrarea utilizatorilor şi evoluţia reţelei. În aceste ţări, rata de penetrare a 5G printre utilizatorilor a depăşit pragul de 20%, declanşând un ciclu pozitiv de creştere a numărului de utilizatori, rentabilităţi afacerilor şi dezvoltării reţelelor.

Reţelele 5G de înaltă calitate vor conduce la creşterea rapidă a traficului de date mobile. Se estimează că traficul mediu de date va ajunge la 600 GB per utilizator per lună până în 2030. Dacă eficienţa energetică a reţelelor existente rămâne neschimbată, consumul de energie al reţelelor fără fir va creşte de peste zece ori. Ding a spus că, pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră din industria TIC cu 45%, operatorii vor trebui să adopte continuu inovaţii în furnizarea, distribuţia, utilizarea şi gestionarea energiei pentru a construi reţele 5G mai ecologice, cu performanţe mai ridicate şi un consum mai mic de energie.

Chiar Huawei oferă o gamă cuprinzătoare de produse şi soluţii care abordează problemele legate de consumul de energie al reţelelor fără fir. Compania a dezvoltat soluţia de alimentare iSolar care acoperă toate scenariile, inclusiv stâlpii, cutiile, şantierele şi încăperile pentru echipamente. Această soluţie poate reduce utilizarea energiei electrice din reţele şi combustibili fosili de către generatoarele de motorină şi poate îmbunătăţi mixul energetic care alimentează staţiile de bază. În ceea ce priveşte distribuţia energiei electrice, Huawei oferă o soluţie de putere de înaltă densitate, lider în industrie. Pentru fiecare sit, este nevoie de o singură cutie - sau chiar o singură lamă - care să susţină evoluţia pe termen lung a reţelelor mobile. Pentru a utiliza energia mai eficient, Huawei a reproiectat factorii de formă a sitului şi oferă acum soluţii de site simplificate extrem de integrate pentru utilizare în toate scenariile. Aceste soluţii maximizează rata de utilizare a energiei pentru echipamentele de comunicaţii şi asigură utilizarea energiei electrice fără pierderi. Reţelele fără fir trebuie să funcţioneze în sinergie cu sursa de alimentare, reţeaua de distribuţie şi utilizarea. Aceasta înseamnă că operatorii trebuie să utilizeze fluxurile de informaţii pentru a gestiona fluxurile de energie, pentru a maximiza consumul de energie şi a economisi energie la nivelul reţelei.

Spre sfârşitul discursului său, Ding a spus că Huawei a implementat deja soluţii pentru situri cu emisii reduse de carbon în peste 100 de ţări, inclusiv Arabia Saudită, Grecia, Pakistan şi Elveţia, ajutând operatorii să reducă emisiile de dioxid de carbon cu 40 de milioane de tone. În calitate de jucător în industria comunicaţiilor, Huawei va continua să pună dezvoltarea ecologică în centrul a tot ceea ce face şi să dezvolte soluţii inovatoare pentru a construi reţele 5G mai ecologice cu operatori din întreaga lume.

Global Mobile Broadband Forum 2021 este găzduit de Huawei, împreună cu partenerii săi din industrie, GSMA şi SAMENA Telecommunications Council. Forumul reuneşte operatori de reţele mobile, lideri verticali din industrie şi parteneri ecosistemici din întreaga lume pentru a discuta despre cum se poate maximiza potenţialul 5G şi împinge industria mobilă înainte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb