S-a redeschis "Fitness Academy"

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 8 iunie 2004

"Montero Grup", în parteneriat cu Federaţia Română de Fitness a redeschis, la începutul lunii, la Unirea Shopping Center, centrul de "Fitness Academy". Aceasta reprezintă prima investiţie a "Montero Grup" în domeniul întreţinerii şi menţinerii sănătăţii prin fitness.

Companie distribuitoare de produse farmaceutice, parafarmaceutice şi de dispozitive medicale, "Montero Grup" intenţionează ca acest prim complex să fie urmat şi de alte astfel de investiţii în domeniul sănătăţii, iar "Fitness Academy" să se extindă în alte locaţii din Bucureşti şi din ţară.

Cu o suprafaţă utilă de 750 mp şi facilităţi de ultimă generaţie, "Fitness Academy" se doreşte a constitui în acelaşi timp un club de elită, membrii săi avînd acces pe bază de abonamente anuale, bitrimestriale sau trimestriale.

"Fitness Academy" este dotat cu cele mai moderne şi profesionale echipamente, produse de Technogym - Italia, furnizorul oficial de echipamente pentru Jocurile Olimpice. Pe lîngă sală de forţă, este pusă la dispoziţia clienţilor o sală cu echipament cardiologic computerizat: benzi de rulare, biciclete, glydex, stepere. De asemenea, complexul include infrasaune (saune cu infraroşii, ultima noutate în domeniu), cabinete de masaj (relaxare şi întreţinere), de combatere a celulitei, de reflexoterapie, presopunctură şi de aromaterapie. La Fitness Academy, clienţii pot beneficia de instructori calificaţi, multipli campioni olimpici/mondiali sau europeni, atestaţi de foruri interne şi internaţionale de prim rang (Federaţia Europeană de Fitness - Italia, Asociaţia Internaţională Profesională de Fitness - USA, Federaţia Română de Fitness).

În premieră pentru România, la "Fitness Academy" se oferă cursuri de: Power Pump, Stretching, Aerobic, Pilates, Body Building, Super Callanetics, Cardio Strenght&Sculpt, Yoga, Tae Bo şi Tae Chi, Afro-Brazilian and Latina Rhythm, Total Body Workout, Aerostep, Step&Sculpt. Pe lîngă acestea, clienţii cu abonament beneficiază de consultaţii, asistenţă şi programe personalizate gratuite cu specialişti în medicină naturistă, nutriţie şi dietă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb