Samsung îşi consolidează poziţia de lider pe segmentul telefoanelor full-touch

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 martie 2009

Samsung Electronics Co. Ltd., unul dintre liderii pieţei de telefonie mobilă, a anunţat lansarea unor noi telefoane mobile - S5600 şi S5230 cu design compact şi funcţii optimizate. Cu noile telefoane full-touch, Samsung îşi îmbunătăţeşte poziţia de jucător important în segmentul popular al telefoanelor mobile cu ecran tactil.

"Samsung S5600 şi S5230 sunt produse importante pentru portofoliul nostru de telefoane full-touch, având un design stilat şi o interfaţă intuitivă," a precizat JK Shin, Executive Vice President and head of Mobile Communication division Samsung Electronics. "Suntem dedicaţi obiectivului de a îmbogăţi portofoliul nostru full-touch, dezvoltând o varietate de telefoane care să răspundă oricărui stil de viaţă. Aceste două noi telefoane vor oferi utilizatorilor experienţe tactile incredibile şi vor concretiza poziţia de lider a Samsung pe segmentul de telefoane full-tocuh," a adăugat acesta.

Samsung S5600

Samsung S5600 va atrage utilizatorii interesaţi de stil, cu designul său compact şi slim. Sofisticat, telefonul are integrate funcţii multimedia care vor oferi posesorilor experienţe unice.

Dotat cu un ecran QVGA full touch de 2,8", Samsung S5600 are integrată interfaţa Touchwiz, concepută să personalizeze modul în care foloseşti telefonul. Widget-urile mobile pot fi mutate şi aliniate pe ecran, prin intermediul căruia vei putea accesa aplicaţiile favorite cu un simplu click. Navigarea pe Internet este susţinută de un senzor accelerometru pentru auto-rotaţii, care îi va oferi utilizatorului experienţe captivante prin conectivitatea de 7,2 Mbps.

Pentru a îmbunătăţi utilizarea telefoanele mobile cu ecran tactil, Samsung a adăugat funcţia "Gesture Lock", care permite utilizatorilor să deblocheze telefonul şi să folosească meniul în mod direct, desenând cu degetul pe ecran litere din alfabet. Utilizatorii pot seta meniul astfel încât să poată accesa aplicaţia dorită prin scrierea uneia dintre literele de la A la Z.

De asemenea, Samsung S5600 are incorporată o cameră foto de 3MP, însoţită de cea mai nouă funcţie întâlnită la camerele digitale, Smile Shot. Telefonul înglobează şi funcţia de recunoaştere a muzicii cu ajutorul serviciului Shazam"s "Find Music". Utilizatorii pot găsi orice melodie pe care doresc să o asculte în orice moment din zi. Înregistrând si trimiţând melodia către serverul Shazam, posesorii telefonului pot găsi piesa şi apoi o pot cumpăra prin magazinele de muzică online. În plus, memoria generoasă a telefonului (80 MB şi slotul de Micro SD de până la 8 GB) asigură un spaţiu amplu de stocare pentru conţinutul multimedia.

Samsung S5600 va fi disponibil în Europa începând din luna mai.

Samsung S5230

Samung S5230 are integrate cele mai noi funcţii multimedia într-un corp subţire şi compact, de doar 11,9 mm. Dispunând de un ecran full touch WQVGA de 3" şi interfaţă TouchWiz cu widget-uri mobile, telefonul poate fi utilizat uşor şi intuitiv. În plus, cu ajutorul funcţiei "Photo contact", utilizatorii pot apela persoana dorită, atingând imaginea acesteia.

De asemenea, telefonul se mândreşte cu funcţii multimedia precum camera foto de 3MP şi posibilitatea de înregistrare video în format QVGA la 15 fps. S5230 recunoaşte mai multe formate, iar tehnologia DNSe garantează o calitate superioară a sunetului. Pentru recunoaşterea muzicii, telefonul foloseşte serviciul Shazam "Find Music". Pentru a te bucura de conţinutul multimedia variat, S5230 dispune de o memorie de 50MB cu un slot de memorie externă de până la 8GB.

Utilizatorii lui Samsung S5230 se pot bucura de navigarea pe Internet cu ajutorul senzorului accelerometru pentru auto-rotatii şi a conectivităţii WiFi. Samsung S5230 adaugă funcţii care să îmbunătăţească utilizarea, precum "Gesture Lock" şi funcţii pentru scrierea de mână.

Samsung S5230 va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 105 miliarde USD în anul 2007. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din două divizii principale de afaceri - Digital Media & Communications şi Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD. Vizitaţi www.samsung.com pentru mai multe informaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb