Samsung lansează o linie extinsă din a treia generaţie de playere high-definition

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 31 august 2007

Noua linie de playere Blu-ray îmbunătăţesc experienţa utilizării sistemelor Home Cinema individuale prin funcţii precum: Advanced HD Audio Playback, rezoluţie de 1080 pixeli şi capacitatea de rulare a filmelor cu 24 de fotograme pe secundă.

Primul player Samsung High Definition Dual-Format - HD Duo BD-UP5000 - este compatibil atât cu formatul Blu-ray, cât şi cu cel HD-DVD.

Berlin, Germania - 30 august 2007 - Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în domeniul produselor electronice de larg consum şi al tehnologiei digitale, îşi extinde oferta de playere optice cu redare de înaltă definiţie lansând modelele BD-P1400, BD-P2400 şi BD-UP5000, precum şi primul sistem Blu-ray Home Theater. Acum, iubitorii de home entertainment se pot bucura acasă de experienţa cea mai apropiată calitativ de vizionarea unui film la cinematograf. Bazându-se pe succesul de care s-au bucurat modelul Samsung BD-P1000 (primul player Blu-ray din lume) şi a doua sa generaţie - BD-P1200, noua linie de plazere high definition oferită de Samsung răspunde nevoii consumatorului pentru un conţinut video şi audio de cea mai bună calitate.

"Samsung este încântat să introducă pe piaţă o nouă linie de playere de înaltă definiţie, care vor îmbogăţi experienţa de utilizare personală," a declarat Dongsoo Jun, Executive Vice President, Samsung"s Digital AV Division. "În 2008, piaţa pentru playere HD va creşte de aproape trei ori comparativ cu nivelul acestui an. Începând cu modelul de top, BD-UP5000, până la BD-P1400 şi primul său sistem home theater cu redarea Blu-ray, Samsung oferă o serie de produse la diverse preţuri, care să acopere cererea tot mai puternică a consumatorilor," a adăugat Dongsoo Jun.

Player Duo HD BD-UP5000

Samsung lansează primul său player cu disc optic High-Definition (HD), dual-format - modelul BD-UP5000 Duo HD Player. Acest player este emblematic pentru seria tot mai largă de playere de înaltă definiţie ale companiei. Oferind aceleaşi funcţii de redare ca şi BD-P2400, inclusiv procesare HQV (Hollywood Quality Video), modelul BD-UP5000 suportă atât formatele Blu-ray, cât şi HD -DVD, precum şi tehnologiile lor interactive, BD Java şi HDi. Consumatorii pot acum să se bucure de mai mult conţinut HD, ca de pildă trailere, comentarii ale regizorilor, meniuri interactive mai elaborate şi imagini din culisele diverselor producţii, indiferent de format.

O dată cu lansarea Duo HD, Samsung îşi respectă decizia de a crea produse care fac viaţa mai simplă prin multitudinea sa de tehnologii inovatoare. Player-ul Duo HD combină beneficiile fiecărui format într-un singur dispozitiv, oferind acces la filme de înaltă definiţie, indiferent de format.

Sistemul HT-BD2 Home Theater cu Blu-ray

Consumatorii pot acum să se bucure de semnal video de calitate cinematografică High Definition la 1080 de pixeli, datorită unui Samsung Blu-ray disc player ce oferă şi o experienţă audio fascinantă, prin care vizionarea unui film ajunge la un cu totul alt nivel. HT-BD2 are un sistem de boxe pentru un sunet HD pe 7.1 canale, oferind un sunet puternic, mai bogat, prin intermediul sistemului Dolby TrueHD şi al suportului pentru formatul dts-HD Master Audio. Având un design elegant, în nuanţe de negru lăcuit, cu LED-uri de un albastru odihnitor, modelul HT-BD2 îmbunătăţeşte atât experienţa audio, cât şi estetica vizuală a unui sistem home theater. Subwoofer accentuat de cele patru turnuri ale sistemului - un canal central şi două boxe-satelit pentru sunetele "spate" - oferă modelului HT-BD2 o putere totală de 1.100 waţi, pentru a-i mulţumi pe toţi iubitorii de filme şi muzică. Toate acestea sunt oferite de un singur sistem elegant, foarte simplu de operat.

Pentru o experienţă autentică de vizionare home cinema, player-ul HT-BD2 Blu-ray oferă compatibilitate totală cu redarea la o rată de 24 de fotograme pe secundă. Cum majoritatea filmelor sunt realizate la 24 de fotograme pe secundă, modelul HT-BD2 va putea să ruleze filmele în formatul lor nativ, reducând considerabil distorsiunile apărute din procesul de conversie la un alt framerate. Utilizatorul setează caracteristica Movie Frame (24Fs) pe ON şi astfel poate ajusta output-ul HDMI 1.3 la 24 fotograme pe secundă, obţinând o experienţă vie, realistă, de calitate cinematografică. De asemenea, HT-BD2 suportă şi 60 fps, pentru o compatibilitate îmbunătăţită cu multe dintre HDTV-urile de astăzi.

Blu-ray Player-ele BD-P1400 şi BD-P2400

Noua linie de playere BD de la Samsung oferă compatibilitate completă cu sistemul de redare la 24 de fotograme film pe secundă. Cum cele mai multe filme sunt realizate la 24 de fotograme pe secundă, aceste noi playere Samsung Blu-ray pot să ruleze filmele în formatul lor nativ, considerabil distorsiunile apărute din procesul de conversie la un alt framerate. Utilizatorul setează caracteristica Movie Frame (24Fs) pe ON şi astfel poate ajusta output-ul HDMI 1.3 la 24 fotograme pe secundă, obţinând o experienţă vie, realistă, de calitate cinematografică. De asemenea, fiecare dintre aceste playere suportă şi 60Fs, pentru o compatibilitate îmbunătăţită cu multe dintre HDTV-urile de astăzi.

Nu este sufficient ca filmele să arate bine, ele trebuie şi să aibă un sunet bun. Cele mai recente playere BD de la Samsung completează experienţa totală HD home theater cu un sistem avansat de decodificare HD audio. Mai mult decât sistemele standard Dolby Digital şi DTS audio playback, modelul BD-P2400 este compatibil cu sistemele Dolby Digital Plus şi Dolby TrueHD, în timp ce BD-P1400 este compatibil cu Digital Plus, Dolby TrueHD şi DTS-HD, pentru o diversitate de opţiuni de sound, clare şi bogate. Cuplând cu ambele modele conexiunea HDMI 1.3, consumatorii pot savura unul dintre cele mai pure sound-uri disponibile la ora actuală.

Conexiunea HDMI 1.3 oferă şi tehnologia HDMI CEC (Anynet+), care permite consumatorilor să utilizeze o singură telecomandă pentru a opera player-ul BD, televizorul şi alte produse A/V de la Samsung. În plus, fiecare model poate să convertească DVD discuri standard la rezoluţie completă HD 1080p, prin intermediul conexiunii HDMI, oferind astfel consumatorilor colecţii de filme pe DVD din generaţia următoare.

În sfârşit, lista amplă de caracteristici ale BD-P2400 este completată de procesorul încorporat Hollywood Quality Video (HQV), similar celor utilizate de studiourile de producţie de la Hollywood, care permite funcţii precum de-interlacing de la 1080i la 1080p HD pentru a obţine unele dintre cele mai bune imagini HD posibile - chiar şi de pe format DVD. Este o opţiune excelentă pentru a asigura optimizarea totală a bibliotecilor de filme HD şi SD.

Pentru cei care au colecţii masive de DVD-uri, modelele BD-P2400 şi BD-P1400 includ şi compatibilitate inversă cu formatele standard DVD şi CD (inclusiv DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, CD şi CD-R). Rularea de conţinut multimedia într-o diversitate de formate se face rapid şi cu uşurinţă la rezoluţii de 720p, 1080i şi 1080p. "Easy Top Menu" permite consumatorului să modifice fontul şi culoarea textului subtitrării, precum şi titlurile din meniu; acelaşi lucru este valabil şi pentru culoarea de fundal şi grafica meniului.

Mai multe informaţii despre Samsung la IFA 2007 puteţi găsi accesând www.samsung.com/ifapress

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider global în tehnologii pentru semiconductori, telecomunicaţii, media digitală şi convergenţă digitală. În 2006, compania-mamă a anunţat o cifră de vânzări de 63,4 miliarde USD şi un profit net de 8,5 miliarde USD. Având aproximativ 138 000 angajaţi, în 124 birouri din 56 de ţări, compania este alcătuită din cinci unităţi principale de business: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business şi Digital Appliance Business. Recunoscut ca unul dintre brand-urile globale cu cea mai rapidă creştere, Samsung Electronics este lider în producţia de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile şi ecrane TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb