Samsung lansează o nouă linie de camcordere digitale elegante

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 31 august 2007

Berlin, Germania - 30 august 2007 - Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în produse electronice de larg consum şi tehnologie digitală, anunţă lansarea unei noi game de camcordere digitale elegante şi compacte. Noua linie de camcordere Samsung este alcătuită din modelele VP-HMX10C, VP-MX10A şi VP-DX10, care oferă consumatorilor o serie largă de caracteristici de înaltă performanţă, uşor de utilizat şi cu un design uluitor.

Tehnologia avansată Flash Memory oferiă de Samsung adduce o multitudine de beneficii utilizatorilor, ca de exemplu o durată de viaţă mai îndelungată a bateriei şi un timp de pornire (prin intermediul funcţiei QuickStart) de numai 3 secunde. De asemenea, modelele sunt dotate cu noul buton iCheck, care oferă informaţii despre starea energetică a bateriei şi timpul rămas de funcţionare, precum şi despre capacitatea de memorie disponibilă la un moment dat.

Noile camcordere Samsung au fost concepute în ideea de a ocupa pentru utilizatori o poziţie similară cu cea a televizorului sau a PC-ului şi nu pentru a fi uitate în raft. Sunt modele suficient de compacte pentru a încăpea în palmă şi foarte uşor de utilizat, datorită ecranului touch screen-ului. Fiecare dintre noile camcordere a fost proiectat cu o atenţie deosebită pentru ergonomia şi confortul utilizării, fără a face însă sacrificii în detrimentului design-ului. Modelele beneficiază de asemenea de un sistem de susţinere unic, ce permite rotirea la un uimitor unghi de 135 de grade, ce îngăduie utilizatorului nu numai să ţină comod camcorder-ul în mână, ci şi să filmeze din unghiuri foarte joase sau foarte înalte.

Samsung VP-HMX10C este primul camcorder High Definition (HD) oferit Samsung, beneficiind de un design compact. Modelul oferă o calitate uimitoare a imaginii HD, uşor de vizionat pe ecranul LCD touch panel cu diagonală de 2.7 inci şi înaltă rezoluţie. Tehnologia Samsung Progressive permite înregistrarea la 50 fps (frames per second - fotograme pe secundă) şi îngăduie modelului VP-HMX10C să surprindă secvenţe video cu detalii excepţionale, înregistrând până la 8 GB de memorie flash internă (2 ore de înregistrare), în format H. 264 la o rezoluţie de 720 de pixeli. Modelul oferă support pentru carduri SD/SDHC/MMC+, care extind capacitatea de înregistrare a camcorderului. Samsung VP-HMX10C se mândreşte de asemenea şi cu un zoom optic 10x şi un zoom digital 20x, având o durată de viaţă a bateriei de 90 de minute.

Samsung VP-MX10A oferă tehnologie de vârf la un raport excelent calitate / preţ şi are aproximativ acelaşi design elegant şi compact ca modelul VP-HMX10C. VP-MX10A are capacitatea de a înregistra pe carduri SD/SDHC/MMC+ sau în memoria flash încorporată, cu o capacitate de 4 GB. De asemenea, modelul oferă tehnologie 3D Noise Reduction Filter, care îi permite înregistrarea unor imagii vii, realiste. Funcţia Hyper Image Stabilizer, cooperează cu design-ul camcorderu-lui, perfect echilibrat din punctul de vedere al dimensiunilor, pentru a ajuta la compensarea eventualelor mişcări ale mâinii în timpul înregistrării. Funcţia zoom se poate extinde până la atingerea unui zoom optic 34x, iar dispozitivul camerei are o baterie reîncărcabilă cu o autonomie de 2 ore.

Noul VP-DX10 de la Samsung este un camcorder-DVD hibrid, cu memorie flash, combinând o capacitate internă de 4 GB (1 oră de înregistrare) cu funcţionalitatea Quick Start şi capabilităţi de inscripţionare a DVD-urilor, ceea ce permite utilizatorului să scrie fişierele video direct pe un DVD, prin simpla pornire a funcţiei de înregistrare.

Zoom-ul modelului VP-DX10 poate ajunge până la 26x optical zoom, dispozitivul oferind aceeaşi tehnologie touch screen ca şi VP-HMX10C. Adoptând tehnologia 3D Noise Reduction Filter şi funcţionalitatea Hyper Image Stabilizer, modelul VP-DX10 creează imagini realiste, de înaltă calitate, folosind o metodă eficientă de stabilizare a imaginii, pentru a elimina mişcările nedorite ale mâinii în timpul înregistrării. Acest camcorder poate şi să transfere imagini din memoria flash pe un DVD, utilizând bateria proprie, fără a mai fi necesară o conectare hardwire pentru alimentare. De asemenea. Modelul este compatibil PC, ceea ce oferă posibilităţi creative mai mari utilizatorului.

"Noua gamă de camcordere de la Samsung demonstrează dorinţa companiei de a beneficia de popularitatea ascendentă a tehnologiei de memorie flash, în contextul trecerii clare de la actualele media de stocare HDD & DVD spre memoriile flash," a declarat Dongsoo Jun, Executive Vice President, Samsung"s Digital AV Division.

Modelele VP-HMX10C, VP-MX10A şi VP-DX10 vor fi disponibile începând cu al treilea trimestru al lui 2007.

Mai multe informaţii despre participarea Samsung la IFA 2007 puteţi găsi accesând www.samsung.com/ifapress

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider global în tehnologia semiconductorilor, a telecomunicaţiilor şi a convergenţei digitale. În 2006, compania-mamă a anunţat o cifră de vânzări de 63,4 miliarde USD şi un profit net de 8,5 miliarde USD. Având aproximativ 138.000 angajaţi, în 124 birouri din 56 de ţări, compania este alcătuită din cinci unităţi principale de business: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business şi Digital Appliance Business. Recunoscut ca unul dintre brand-urile globale cu cea mai rapidă creştere, Samsung Electronics este lider în producţia de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile şi ecrane TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb