Saxo Bank a depăşit 1 milion de clienţi

D.R.
Companii / 16 iunie 2023

Saxo Bank a depăşit 1 milion de clienţi

Saxo Bank, care oferă soluţii de tranzacţionare, investiţii şi gestionare a finanţelor , a anunţat că a depăşit 1 milion de clienţi . Încrederea acordată de catre clienţi a demonstrate că tot mai mulţi oameni încep să preia controlul asupra propriilor investiţii. Activele clienţilor săi la nivel global au depăşit pragul de 100 de miliarde dolari.

Kim Fournais, fondatorul şi CEO-ul Saxo Bank a declarat:

"Aş dori să le mulţumesc tuturor angajaţilor noştri pasionaţi şi devotaţi care sunt în spatele platformelor noastre, care în fiecare zi fac tot posibilul pentru a se asigura că baza noastră de clienţi în creştere poate tranzacţiona şi investi pe pieţe şi clase de active. De asemenea, suntem mişcaţi şi motivaţi de încrederea imensă pe care ne-au acordat-o cei 1 milion de clienţi şi parteneri din întreaga lume - vă mulţumim tuturor. Continuăm să vedem o tendinţă pozitivă, mai mulţi oameni care participă pe pieţele financiare şi îşi pun averea la lucru folosind platforme digitale precum Saxo. Acest "empowerment" al investitorilor a continuat în ciuda incertitudinilor geopolitice şi a nivelurilor ridicate ale inflaţiei şi suntem mândri să îi servim pe mulţi dintre aceştia în întreaga lume.Când am fondat Saxo Bank în 1992, cu un buget redus şi cu un singur angajat, am vrut să fac pieţele globale de capital accesibile pentru mai mulţi oameni. Şi acum, unde mai mulţi oameni la nivel global caută modalităţi de a-şi face banii să lucreze mai mult pentru ei, suntem gata să-i sprijinim. Sunt încrezător că nu va mai dura încă 30 de ani până ca Saxo Bank să îşi întâmpine următorul milion de clienţi."

În ultimii câţiva ani, Saxo Bank şi-a dublat oferta de platforme şi soluţii de tranzacţionare şi investiţii cu costuri reduse, eficiente, inovatoare şi de încredere pentru cei care doresc să câştige mai mult din banii lor. Spre deosebire de multe alte bănci şi brokeri, Saxo Bank transmite cu promptitudine creşterile de dobândă către clienţii săi, asigurându-se că aceştia beneficiază de dobânzile crescute automat şi imediat. Această abordare proactivă dă posibilitatea clienţilor şi partenerilor să îşi optimizeze strategiile de investiţii, câştigând în acelaşi timp o dobândă atractivă pentru numerarul neinvestit, fără blocări sau perioade minime de deţinere. La rândul său, acest lucru permite bazei de clienţi în creştere a Saxo Bank - din Europa, Asia Pacific şi MENA - să răspundă oportunităţilor emergente de pe pieţe cu agilitate şi încredere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb