Saxo Bank continuă să înregistreze profit

F. A.
Comunicate de presă / 13 martie 2012

Cu un profit net de 83,1 milioane de euro, banca daneză specializată în tranzacţionări şi investiţii online, îşi menţine cursul stabilit anul trecut, când a înregistrat profituri record, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Venitul operaţional al Saxo Bank a crescut cu 6% în 2011, ajungând la 475 milioane de euro, faţă de 450 de milioane de euro în 2010. Banca a continuat să investească în dezvoltarea afacerii, ceea ce a însemnat că au crescut costurile de personal şi administrative - cu 12%. Cu toate acestea, profitul net a cumulat 83,1 milioane de euro, cu 4% mai puţin decât anul trecut (2010, un an record).

Fondatorii şi preşedinţii Saxo Bank, Kim Fournais şi Lars Seier Christensen, au făcut următoarea declaraţie comună: "Situaţia generală de pe piaţă a redus apetitul investitorilor pentru risc şi a frânat activităţile de pe piaţa de capital. Prin urmare, suntem satisfăcuţi cu rezultatele obţinute pe anul trecut, rezultate care confirmă viabilitatea modelului de business al Saxo Bank.

Răspunsul nostru la situaţia provocatoare de pe piaţă a fost să ne concentrăm pe creşterea businessului prin expansiune geografică şi îmbunătăţirea continuă a produselor şi platformelor noastre. Direcţia strategică a Saxo Bank urmăreşte diversificarea şi extinderea ofertei de produse şi servicii, pentru a atinge o audienţă mai vastă, la nivel internaţional. Acest lucru se îmbină foarte bine cu ambiţia noastră de a oferi clienţilor servicii create special pentru ei. În acelaşi timp, suntem mândri că rolul nostru de a oferi tot mai multă transparenţă pieţei de tranzacţionare online e din ce în ce mai vizibil".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb