Schneider Electric a modernizat Tablourile electrice de la Pavilionul Chirurgie şi ATI al Spitalului Militar de urgenţă Regina Maria

S.B.
Companii / 18 noiembrie 2021

Schneider Electric a modernizat Tablourile electrice de la Pavilionul Chirurgie şi ATI al Spitalului Militar de urgenţă Regina Maria

Schneider Electric a furnizat tablourile pentru modernizarea infrastructurii electrice a pavilionului A - Chirurgie şi ATI - din cadrul Spitalului Militar de Urgenţă Regina Maria din Braşov, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

,,Ne-am dorit să realizăm lucrări de reabilitare şi modernizare la acest pavilion, mai cu seamă în contextul în care acesta acomodează secţia de CHIRURGIE şi ATI, prin urmare, era necesară aducerea blocului operator şi a saloanelor de terapie intensivă la nivelul normelor actuale de construcţie şi siguranţă a pacienţilor", menţionează col. Doru Telembeci, Directorul administrativ al unităţii militare.

Pavilionul functiona cu nişte tablouri electrice vechi de peste 30 de ani, care aveau nevoie de modernizare pentru a deservi în condiţii de siguranţă toate echipamentele medicale instalate între timp. Întreaga durată de derulare a proiectului de modernizare, de la nota conceptuală până la recepţia finală a fost de circa 3 ani.

"Suntem conştienţi că infrastructura electrică a unui spital este esenţială pentru buna desfăşurare a actului medical", completează Adrian Georgescu - Adca Proiect, cel care a elaborat proiectul de instalaţii electrice. "Siguranţa şi securitatea pacienţilor şi a personalului medical constituie un obiectiv esenţial pentru orice proiectant, prin urmare am urmărit să implementăm la spitalul Regina Maria cele mai inovatoare soluţii. Tablourile electrice Smart Prisma Med de la Schneider Electric combină avantajele intrinseci ale sistemului IT medical cu cele date de înalta fiabilitate şi siguranţa în funcţionare dovedite ale întreruptoarelor electrice, într-o soluţie unitară, provenind de la un singur furnizor.

Beneficiile majore ale implementării acestor solutii vizează creşterea siguranţei pacienţilor şi a personalului medical prin reducerea riscului de şocuri electrice, creşterea disponibilităţii pentru instalarea de noi echipamente şi optimizarea costurilor de întreţinere pe perioada de funcţionare a spitalului.

"Obiectivul nostru este să susţinem administraţiile spitalelor şi instituţiile guvernamentale de resort în procesul foarte necesar de modernizare a infrastructurii electrice a clădirilor, în aşa fel încât echipamentele medicale moderne să poată fi instalate şi operate în siguranţă, şi astfel să contribuim la construcţia unor spitale sigure, reziliente şi eficiente," încheie Lucian Enaru, Director General Schneider Electric Romania.

Până în acest moment, aproximativ 300 de tablouri cu soluţii Smart Prisma Med de la Schneider Electric protejează instalaţiile electrice ale sălilor de operaţie şi terapie intensivă din peste 25 de spitale publice şi private din România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb