Schneider Electric România a furnizat soluţiile de tip Data Center pentru Macromex

S.B.
Companii / 29 martie 2021

Schneider Electric România a furnizat soluţiile de tip Data Center pentru Macromex

Schneider Electric România a furnizat soluţiile de tip Data Center care deservesc sistemele critice IT&C şi infrastructura robotizată din cel mai modern centru de distribuţie al companiei Macromex, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Pentru Data Center-ul centrului de distribuţie Corso Distribution Center din Chitila, Schneider Electric România s-a ocupat de design-ul, furnizarea de echipamente şi solutii tehnice, precum şi de asigurarea serviciilor de instalare, realizate împreună cu partenerul autorizat, Innova Engineering SRL. Soluţia a fost proiectată pornind de la nevoile clientului de a avea un Centru de Date care să poată garanta o înalta disponibilitate echipamentelor IT&C critice, acestea asigurând, printre altele, şi controlul instalaţiilor robotizate.

De asemenea, soluţiile furnizate în cadrul noului Centru de Date MACROMEX au fost proiectate pentru asigurarea unei eficienţe energetice ridicate, a monitorizării continue şi a unor costuri reduse pe toată durata de viaţă de exploatare a acestora.

Concret, soluţia propusă a inclus un sistem redundant 2N pentru electroalimentare, compus din echipamentele Symmetra PX, sistem redundant N+1 pentru răcire compus din echipamente de tip InRow, un sistem de rack-uri destinate centrelor de date, unităţi de distribuţie de tip Metered PDU ce permit monitorizarea consumului electric, un sistem de închidere a culoarului cald EcoAisle, supraveghere video IP NetBotz, dar şi monitorizare de la distanţă prin TCP/IP asigurată de soluţia Ecostruxure IT: StruxureWare Data Center Expert.

"Succesul proiectului pe care l-am implementat pentru MACROMEX s-a datorat experienţei precedente cu beneficiarul final, dar şi colaborării foarte bune între părţile implicate în proiectare şi implementare: echipa Schneider Electric România, integratorul de centre de date Innova Engineering - partener instruit şi certificat pentru produsele instalate şi responsabilii de proiect ai clientului. Cu toţii am urmărit să realizăm un proiect care să aducă economii şi beneficii pe termen lung, având în vedere că exploatarea unui centru de date necesită servicii foarte specializate, iar Schneider Electric prin partenerii autorizaţi poate răspunde eficace acestei nevoi", explică Oana Muscalu, Data Center Systems Sales Manager Schneider Electric.

"Serviciile de instalare şi punere în funcţiune a echipamentelor au fost realizate respectând toate condiţiile de siguranţă şi protecţie împotriva virusului SARS-CoV2. La fel se va întâmpla şi în ceea ce priveşte serviciile de mentenanţă. Nu în ultimul rând, soluţia de monitorizare de la distanţă permite clientului să supervizeze centrul de date fără să fie nevoit să se deplaseze la faţa locului, ceea ce este de asemenea foarte important în această perioadă şi scurtează cu mult timpul de intervenţie", adaugă ea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb