Schneider Electric şi Capgemini, în parteneriat pentru accelerarea automatizării industriale 5G

D.T.
Companii / 27 februarie 2023

Schneider Electric şi Capgemini, în parteneriat pentru accelerarea automatizării industriale 5G

La MWC Barcelona 2023, Schneider Electric, Capgemini şi Qualcomm Technologies, Inc. şi-au anunţat colaborarea pentru o soluţie de ridicare automată 5G, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, companiile şi-au unit eforturile pentru proiectarea şi instalarea soluţiei în cadrul laboratorului Schneider Electric din Grenoble, Franţa. Înlocuind conexiunile prin cablu cu sisteme wireless şi realizând conexiunile fără fir existente din sistemul de automatizare industrială al Schneider Electric.

Marc Lafont, Vice President, Innovation and Upstream Marketing, Schneider Electric, afirmă că: "Transformarea digitală îi ajută pe clienţii Schneider Electric să genereze progrese semnificative în ceea ce priveşte productivitatea, eficienţa şi sustenabilitatea, dar nicio companie nu o poate face singură".

"Schneider Electric a fost întotdeauna un susţinător al colaborării şi al inovaţiei care vine odată cu transformarea digitală. Această soluţie inovatoare de ridicare end-to-end, 5G private network, este un exemplu perfect al importanţei colaborării între orgaizaţii, pe măsură ce o vom testa pe site-urile utilizatorilor finali în acest an. În plus, pe termen scurt, vom susţine mai multe studii de caz de utilizare industrială 5G în diverse aplicaţii de producţie, automatizare hibridă şi automatizare a proceselor", continuă vice preşedintele.

Sistemele automate de ridicare cresc productivitatea, siguranţa şi performanţa operaţională, dar necesită timpi de reacţie rapizi, precizie şi fiabilitate ridicate, disponibilitate 24/7 şi capabilităţi atât manuale, cât şi autonome, adaugă comunicatul.

Capgemini a lucrat cu Schneider Electric pentru a proiecta o soluţie 5G optimizată end-to-end şi pentru a identifica rezultatele de business în studiul de caz de utilizare industrială al Schneider Electric. De asemenea, a oferit suport pentru integrarea sistemelor, bazat pe ultimele inovaţii Qualcomm Technologies şi a asistat Schneider Electric să integreze reţeaua 5G în ceea ce priveşte implimentarea acestor soluţii, pentru a dezvolta şi optimiza sistemul.

Expertiza Schneider Electric în automatizarea industrială, combinată cu experienţa Qualcomm Technologies în tehnologiile wireless, inovaţii compute şi AI, plus analiza practică a Capgemini în implementarea reţelelor şi integrarea sistemelor se intersectează pentru a îmbunătăţi performanţa, eliminând în acelaşi timp complexităţile, ceea ce duce la untimp mai rapid de lansare pe piaţă şi la îmbunătăţirea KPI pentru clienţii soluţiilor de ridicare automată, se mai arată în comunicat.

Înlocuieşte conexiunile cu fir şi alte conexiuni wireless pentru mai multe fluxuri critice de control PLC şi fluxuri video sensibile la timp, care acoperă numeroase situaţii de utilizare.

Funcţionează în banda de frecvenţă radio de 3,8 GHz, cu o reţea centrală Athonet de nivel enterprise şi Airspan Small Cells folosind platforma Qualcomm® FSM100 5G RAN, îmbunătăţind semnificativ performanţa conectivităţii şi permiţând noi cazuri de utilizare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb