Schwarz IT HUB din România devine Schwarz Global Services HUB

V.G.
Companii / 24 octombrie 2022

Schwarz IT HUB din România devine Schwarz Global Services HUB

Schwarz IT HUB din România anunţă că din toamna acestui an face parte din structura centrală SDL (Schwarz Dienstleistungen), sub egida Schwarz Global Services, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, divizia SDL, care include alături de România, hub-urile din Bulgaria şi Spania, acţionează în numele mărcilor Lidl, Kaufland, Schwarz Produktion, PreZero şi oferă soluţii digitale flexibile şi servicii financiare adaptate serviciilor interne pentru întregul grup. Astfel, cu sprijinul Schwarz Global Services, colegii din diversele divizii ale grupului îşi vor putea gestiona priorităţile de business cu mai multă uşurinţă şi într-un timp mai scurt.

"Povestea de succes Schwarz IT HUB merge la nivelul următor. Ne bucură să anunţăm o nouă etapă a dezvoltării echipei noastre, cu o componentă adiţională de integrare în structurile grupului Schwarz. În vară am deschis noi oportunităţi în zona de infrastructură IT, cea de servicii şi suport IT, dar şi pe noi zone de tehnologie (Golang ori Mendix de exemplu). Începând din această toamnă, încorporăm o nouă divizie ce oferă servicii din zona administrativă şi operaţională, servicii pe care le vom furniza, atât la nivel de grup Schwarz, cât şi anumitor companii ale grupului din ţările în care suntem prezenţi. Păstrăm focusul pe zona de dezvoltare, implementare si mentenanţă software, dar ne extindem şi pe alte tipuri de servicii. Mă bucură faptul că avem o echipă extraordinară. Opţiunea strategică a grupului de a dezvolta mai departe echipa din România e motivată în primul rând de performanţa oamenilor de aici, dar şi de potenţialul noilor colegi alături de care ne propunem să creştem împreună", a declarat Octavian Ichim, CEO Schwarz Global Services din HUB România.

Unul dintre obiectivele Schwarz Global Services este de a furniza cele mai inovatoare şi eficiente soluţii în retail, oferind astfel cea mai bună experienţă de cumpărare. Departamentul financiar oferă soluţii eficiente în domeniul contabilităţii financiare, în timp ce experţii IT reprezintă motorul în procesul de transformare digitală.

Noua divizie va fi coordonată la nivel internaţional de Claus ter Haar, manager al Schwarz Global Services International. Acesta are o experienţă de 17 ani în cadrul Grupului Schwarz şi, în trecut, a ocupat funcţia de director financiar al Kaufland România şi, ulterior, al Kaufland Germania.

Grupul Schwarz este o companie internaţională, numărul unu la nivel european în business-ul de retail, cu aproximativ 550.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 13.400 de magazine în peste 33 de ţări. Grupul este alcătuit din cele două divizii de retail Lidl şi Kaufland şi are sediul în Neckarsulm din Baden-Wurttemberg. Schwarz Dienstleistung KG oferă servicii complete pentru companiile asociate grupului Schwarz, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb