Şcoala de vară ARRP deschide porţile spre o mai bună comunicare

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Cultură / 27 august 2004

Şcoala de vară a Asociaţiei Române a Profesioniştilor în Relaţii Publice (ARRP), avînd ca temă "Relaţiile Publice şi mass-media: Război sau Pace?" - se desfăşoară zilele acestea în cadrul Universităţii de Vară ANSIT - "Şcoala celei de-a doua şanse" şi se adresează atît comunicatorilor din instituţiile publice locale şi centrale, cît şi jurnaliştilor acreditaţi pe lîngă instituţiile Administraţiei Publice, inclusiv pe lîngă ministere şi agenţii guvernamentale.

Scopul acestei prime ediţii a Şcolii de vară ARRP este îmbunătăţirea comunicării instituţionale, precum şi familiarizarea jurnaliştilor acreditaţi cu teoria şi practica Relaţiilor Publice, în special ale relaţiilor cu mass-media, pentru a înţelege cît mai bine obiectivele partenerilor lor de dialog din instituţiile pe lîngă care sunt acreditaţi. Pe de altă parte, comunicatorii vor avea ocazia de a percepe relaţia organizaţie-presă de pe cealaltă parte a "baricadei".

Cursurile - concepute de o manieră interactivă şi modernă - cuprind un larg evantai de subiecte - de la definirea Relaţiilor Publice şi a activităţilor conexe la obiectivele comunicării interne şi externe, de la strategiile de comunicare şi organizarea unui departament de profil la relaţiile cu mass media, sau la relaţiile publice internaţionale. Modulele vor fi ţinute de specialişti în domeniu, precum Dumitru Borţun, Liviu Mureşan, Gilda Lazăr, Horia Mihălcesu, Dana Seiciu, Roxana Dragomir, Dragoş Dehelean, Cristina Coman, Radu Bîlbîie, Simona Miculescu, Angela Filote sau Adelina Palade.

La încheierea stagiului, cursanţii vor primi Certificatul de absolvire a Şcolii de vară ARRP - 2004, eliberat de Asociaţia Română a Profesioniştilor în Relaţii Publice.

Înfiinţată în anul 1995, ARRP este o asociaţie profesională, de tip non-guvernamental, apolitică si nonprofit. Membrii Asociaţiei cuprind atît responsabilii cu crearea de imagine din domeniul public sau privat, cît şi reprezentanţii companiilor specializate în furnizarea de servicii de Relaţii Publice pentru construirea şi menţinerea unei bune reputaţii.

Din momentul constituirii şi pînă în prezent, ARRP a reprezentat principalul for de dezbatere profesională pentru dezvoltarea şi consolidarea activităţii de Relaţii Pu_blice în România. Totodată, ARRP a asigurat un cadru de discuţii interne, care a generat un dialog constructiv pentru adoptarea, de către actorii industriei de Relaţii Publice, a unor standarde comune de activitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb