Şcolile din Râmnicu Vâlcea vor învăţa exclusiv online pentru încă două săptămâni

A.P.
Miscellanea / 27 octombrie 2020

Şcolile din Râmnicu Vâlcea vor învăţa exclusiv online pentru încă două săptămâni

Şcolile din Râmnicu Vâlcea, care au intrat în scenariul roşu în 14 octombrie, vor continua cursurile exclusi online şi în următoarele două săptămâni. Îm plus, vor fi închise şi creşele din municipiu, a decis Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, citat de g4media.

Decizia a fost luată pentru că rata de infectare cu coronavirus a rămas în Râmnicu Vâlcea mai mare de 3 la mia de locuitori.

Potrivit analizei realizate de Direcţia de Sănătate Publică, la data de 26 octombrie 2020, în judeţ sunt 12 localităţi care înregistrează o incidenţă cumulată mai mare de 3/1000 de locuitori. Acestea sunt: Buneşti (4,71), Dăeşti (4,44), Suteşti (4,25), Ocnele Mari (4,05), Ştefăneşti (3,77), Băile Govora (3,69), Măldăreşti (3,57), Călimăneşti (3,42), Fârtăţeşti (3,41), Râmnicu Vâlcea (3,37), Stroeşti (3,33) şi Vlădeşti (3,30), precizează Prefectura Vâlcea într-un comunicat de presă.

Măsurile de combatere a răspândirii noului coronavirus vor fi aplicate pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 28 octombrie.

În localităţile din judeţ în care rata de incidenţă cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 de locuitori sunt interzise următoarele:

- organizarea şi desfăşurarea de activităţi cu publicul în cadrul cinematografelor şi a instituţiilor de spectacole şi/sau concerte;

- organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, aniversări etc), atât în spaţii închise (restaurante, baruri, cămine culturale, saloane etc), cât şi în spaţiile deschise (terase, corturi de evenimente, cămine culturale etc);

- activitatea cu publicul în cazul restaurantelor şi cafenelelor din interiorul clădirilor;

- activitatea operatorilor economici din domeniul jocurilor de noroc.

Prefectura Vâlcea precizează că toate unităţile de învăţământ din municipiul Râmnicu Vâlcea rămân pe scenariul roşu pentru încă două sptămâni. De asemenea, în perioada 28 octombrie - 10 noiembrie, va fi suspendată şi activitatea creşelor din municipiu.

Potrivit sursei citate, la nivelul întregului judeţ se menţine obligativitatea purtării măştii de protecţie de către persoanele adulte şi copiii cu vârsta de peste 5 ani în toate spaţiile publice deschise şi închise.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb