Se deschide Mega Image Obregia

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 11 decembrie 2007

Mega Image deschide unul din cele mai mari supermarketuri ale retelei din Bucuresti. Noul magazin se va deschide pe 11 Decembrie 2007. Magazinul este situat pe Bulevardul Obregia, in sectorul 4, fiind al 21-lea magazin al retelei Mega Image.

Mega Image Obregia pune la dispozitia clientilor o suprafata de vanzare de 1150 mp, cu 7 case de marcat si aproximativ 25 locuri de parcare. Fiind unul din magazinele ce se incadreaza in formatul mare Mega Image, acesta va pune la vanzare o sortimentatie completa cu peste 8000 de produse si va oferi aproximativ 60 de locuri de munca.

Cu o investitie de aprox.1.4 mil. euro, Mega Image Obregia este un magazin modern, cu spatii de vanzare aerisite, avand implementat noul concept al magazinelor Mega Image. Utilizand tehnologii moderne, atat in cuptoarele de paine, la rotisor pana la rafturi si ambient, noul magazin din Obregia ofera o ambianta placuta pentru cumparaturile de zi cu zi. Diversitatea, calitatea si rapiditatea sunt avantajele pe care le aduce clientilor acest nou magazin Mega Image.

Mega Image se concentreaza in continuare pe produsele proaspete oferind o larga varietate de fructe si legume, produse de panificatie, carne de cea mai buna calitate si produse din carne. Un alt aspect al magazinului ce vine in in intampinarea nevoilor clientilor, este un rotisor pentru pui - ce ofera produse proaspete, preparate pe loc. Din sortimentatia magazinului fac bineinteles parte si produsele marca proprie Mega Image ce se regasesc sub denumirile 365, Delhaize, Care si Le Boucher precum si multe produse exlusive.

"Deschiderea Mega Image Obregia este un eveniment important pentru noi in special datorita marimii acestui nou magazin. Magazinul va oferi clientilor sai avantaje precum proximitate, calitate, spatiu ambiant placut si bineinteles o larga sortimentatie de produse. Este al 3-lea magazin Mega Image deschis in sectorul 4, dupa Mega Image Berceni si Mega Image Tineretului, ceea ce demonstreaza intentiile nostre de a acoperi in primul rand cat mai bine toate zonele din Bucuresti." afirma Directorul General Mega Image, Dl. John Kyritsis

Despre Mega Image

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea de 21 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.

Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in 7 tari, pe 3 continente, cu un numar de peste 2509 magazine in intrega lume, cu vanzari nete si alte venituri de 19.2 bilioane de euro inregistrate la finalul anului 2006.

Cu o lunga prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb