Se deschide primul magazin C&A din România

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 1 aprilie 2009

Clienţii vor putea găsi în magazinul C&A din Militari toate mărcile cu care s-au obişnuit deja în alte magazine europene: Canda, Yessica, Your Sixth Sense, Rodeo, Clockhouse, Jinglers, Angelo Litrico, Westbury, Baby Club, Here & There, Palomino.

Clienţii vor putea găsi în magazinul C&A din Militari toate mărcile cu care s-au obişnuit deja în alte magazine europene: Canda, Yessica, Your Sixth Sense, Rodeo, Clockhouse, Jinglers, Angelo Litrico, Westbury, Baby Club, Here & There, Palomino.

Primul magazin C&A din România se deschide mâine, în cadrul Militari Shopping Center. Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 1.850 mp, 35 de angajaţi şi oferă clien­ţilor textile de damă, bărbaţi şi copii. Prin intrarea pe piaţa din Ro­mânia, C&A îşi continuă rapid expansiunea, fiind acum prezentă cu mai mult de 100 de filiale în 7 ţări est europene (Cehia din anul 1999, Polonia din anul 2002, Ungaria din anul 2002, Rusia din anul 2005, în Slovacia din primăvara anului 2007 şi în Slovenia din toamna anului 2007).

Pentru anul 2009, C&A plănuieşte deschiderea altor magazine în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară. Operaţiunile din România vor fi controlate de către CEE Head Office din Austria. De acolo se coordonează mai mult de 200 de magazine, de la Dorbirn şi Debrecen, până la Klagenfurt şi Varşovia.

Din anul 1996, toate cele patru departamente - femei, bărbaţi, copii şi concept - sunt cuprinse într-o singură unitate organizaţională. În acest fel, se profită de tendinţele de dezvoltare a pieţei europene, de şansele şi oportunităţile oferite de schimbul de experienţă internaţional, dar şi de colaborarea la nivel de departament. Cerinţele de pe piaţa locală din ţările unde C&A activează influenţează în mod esenţial activităţile de achiziţii.

Norbert W. Scheele, General Manager C&A, Austria & SEE, a declarat: "Intenţionăm să deschidem alte magazine C&A până la sfârşitul anului 2009, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară. În această primă fază de extindere ne vom concentra pe ocuparea de spaţii în centrele comerciale, însă nu excludem locaţiile stradale", a mai declarat Scheele.

C&A reprezintă prin cele 1.200 de filiale deschise una din cele mai mari companii de modă din Europa, cu un număr de peste 35.000 de angajaţi în 17 ţări. Compania a fost înfiinţată în anul 1841 de către fraţii Clemens şi August Brenninkmeijer, când aceştia au deschis primul magazin C&A în oraşul Sneek (Olanda).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb