Se ieftinesc apartamentele din "Monaco Towers"

N.I.
Ziarul BURSA #Companii / 22 ianuarie 2009

"Monaco Towers" reduce preţul apartamentelor cu două şi trei camere cu până la 45.000 euro, pe fondul climatului economic actual. Scăderea ritmului vânzărilor de pe piaţa imobiliară i-a determinat pe dezvoltatori să îşi regândească strategia de vânzări, aceştia apelând chiar la ieftinirea locuinţelor. Managerul proiectului Monaco Towers în cadrul DTZ Echinox, Răzvan Julea, a declarat: "Înţelegem constrângerile noi la care trebuie să răspundă clienţii şi obstacolele ce stau în calea achiziţiei unei locuinţe. La toate acestea, încercăm să răspundem cu flexibilitate şi cu o atitudine proactivă. Apartamentele din ansamblul Monaco Towers sunt acum mai accesibile ca preţ şi metodă de finanţare".

Potrivit NewsIn, apartamentele cu două camere din cadrul ansamblului "Monaco Towers" costă, acum, mai puţin de 100.000 de euro şi beneficiază de TVA de 5%. Totodată, apartamentele cu trei camere situate la etajele superioare au avantajul celor mai mari reduceri de preţ. "În termen de două luni, întreaga construcţie a ansamblului va fi finalizată, ceea ce va elimina disconfortul creat de faze ulterioare de construcţie. Primele apartamente complet finisate sunt disponibile spre a fi vizitate înca din toamna anului trecut", mai spun cei de la DTZ.

Ansamblul rezidenţial Monaco Towers, compus din două turnuri de 20 de nivele fiecare, totalizează 304 unităţi locative, împărţite în apartamente cu un dormitor, două dormitoare şi apartamente duplex cu două sau trei dormitoare. Ansamblul beneficiază de asemenea de o galerie comercială modernă, de peste 7.000 mp închiriabili.

Dezvoltatorul proiectului este "Metal House", o filială a companiei internaţionale Sharmetal Group şi are drept obiect de activitate exportul de deşeuri feroase şi neferoase, luând fiinţă în anul 1999. "Marble House" activează pe piaţă din anul 2006 şi este un vehicul investiţional, creat special pentru Româ­nia, constituind divizia de dezvoltări imobiliare a companiei "Metal House".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb