Şefa DNA a primit premierul Grupului pentru Dialog Social pe anul 2014

Elena Deacu
Miscellanea / 12 martie 2015

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a primit joi premiul Grupului pentru Dialog Social pe anul 2014, ca o recunoaştere a eficienţei şi profesionalismului de care a dat dovadă DNA în lupta împotriva corupţiei.

"Cred că acest premiu nu mi se datorează doar mie, se datorează şi celor doi colegi cu care sunt aici, domnul Nistor şi domnul Iacob, cu care împreună formăm echipa managerială a DNA. Dar, în egală măsură, acest premiu revine fiecărui coleg din DNA. Până la urmă, DNA nu este un om, DNA este o instituţie matură, profesionistă, în care lucrează oameni care cred în simboluri. Rolul meu ca şi conducător de instituţie, împreună cu cei doi colegi, este să imprimăm o strategie, să fixăm nişte priorităţi, însă eforturile şi rezultatele obţinute de DNA sunt obţinute prin munca tuturor procurorilor din DNA", a declarat Kovesi, potrivit Agerpres.

Ea a subliniat că, în prezent, în DNA au rămas procurorii care cred că numai prin muncă şi corectitudine pot schimba ceva în România, iar unii îşi dedică chiar şi viaţa personală pentru a soluţiona un număr foarte mare de dosare.

"Anul 2014 a fost unul dificil datorită faptului că presiunile pe activitatea DNA au fost extrem de mari, uneori chiar presiuni pe persoane din DNA, dar atacurile au vizat în special instituţia. Cu toate acestea, procurorii şi-au continuat treaba, au fost solidari, au lucrat în echipă şi au crezut în nişte valori extrem de importante, în lege, în corectitudine şi în profesionalism", a mai spus Kovesi.

Procurorul şef al DNA a mulţumit membrilor GDS pentru susţinerea constantă pe care DNA a avut-o din partea societăţii civile.

"Vreau să vă asigur că vom continua în acelaşi fel. Suntem imuni la atacuri, suntem imuni la tot felul de încercări de decredibilizare a activităţii noastre şi de fapt răspunsul nostru va fi în a investiga în continuare dosare importante şi a încerca să dovedim cât mai multe fapte de corupţie", a subliniat Kovesi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb