Senatorul Valer Marian îi solicită lui Oprea date privind studiile sale superioare

Alexandru Costea
Politică / 16 septembrie 2015

Senatorul independent de Satu Mare Valer Marian solicită ministrului Afacerilor Interne Gabriel Oprea, printr-o interpelare, remisă azi redacţiei, date privind studiile sale superioare.

Senatorul notează: "Conform prevederilor art. 158 alin. 2 din Regulamentul Senatului, întrebarea pe care un parlamentar o poate adresa Guvernului, miniştrilor sau a altor conducători ai organelor administraţiei publice «constă într-o simplă cerere de a răspunde dacă un fapt este adevărat, dacă o informaţie este exactă, dacă Guvernul sau celelelate organe ale administraţiei publice înţeleg să comunice Senatului informaţiile sau documentele solicitate ori dacă Guvernul are intenţia de a lua o hotărâre într-o problemă determinată».

În consecinţă, având în vedere că aveţi calitatea de ministru în Guvernul României şi că studiile superioare ale dvs. prezintă interes public, vă solicit să-mi răspundeţi la următoarle întrebări:

1. Dacă este adevărat că aţi absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti cu o medie generală în jur de 6 (care este sub media generală a predecesorului dvs. Constantin Traian Igaş, care a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest Vasile Goldiş din Arad cu media generală 6, 25)?

2. Dacă este adevărat că lucrarea dvs. de doctorat reprezintă un plagiat, cum susţine preşedintele Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti?

3. Dacă, în calitate de conducător de doctorat, aveţi indicii că lucrările de doctorat ale unor iluştri doctoranzi ai dvs., ca generalul Florian Coldea (prim adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii), generalul Neculai Onţanu (primarul Sectorului 2 al municipiului Bucureşti) şi comisarul şef Remus Span (fost şef al Poliţiei Judiciare a PNA, fost director adjunct al DGA, fost adjunct al şefului Inspectoratului Naţional al Poliţiei de Frontieră şi fost şef al Serviciului de Interceptări al DGIPI, actualmente urmărit penal de DNA în dosarul de corupţie al patronului Romstrade, Nelu Iordache, şi al fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi) conţin elemente de plagiat ?

Menţionez că am folosit apelativele MINISTRU OM şi OM MINISTRU, care au fost utilizate într-un articol publicat recent de către unul din cei mai titraţi subalterni ai dvs, chestorul Nelu Pop, şeful Inspectoratului Naţional pentru Imigranţi, şi care mi-au amintit de celebrele sintagme ale epocii de aur, întrucât nu v-aţi dezis public de acestea până în prezent.

Solicit răspuns scris şi verbal".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Averile mogulilor romani si cum au fost ele dobandite...

    Va comunicam in cele ce urmeaza o modalitate inedita de spalare a banilor al carei autor este faimosul milionar Rolls Royce, devalizatorul Bancorex Liviu Tudor-patronul Reporter Virtual si membru al Clubului de la Roma. Veti vedea in cele ce urmeaza rezultatele unei munci sub acoperire efectuate de jurnalistii de la Rise Project la autoritatile fiscale franceze, la notariatele din Franta, acolo unde teparul Liviu Tudor si-a construit un buncar in care a investit 10 milioane de euro in afara de pretul de achizitie care s-a ridicat la inca 6 milioane de euro. 

    Dupa devalizarea bancilor Bancorex si Unirea pe care le-am aratat aici, teparului Liviu Tudor i-a venit ideea in 2007 sa-si cumpere o casa tip palat in localitatea Menton din sudul Frantei. Astfel a infiintat o societate, care la inceput a avut un capital social de 150 de mii de euro, detinut de Monica Tudor si Liviu Tudor dupa cum se poate vedea mai jos in actele oficiale. Acestea pot fi vizualizate in intregime AICI 

    Apoi , pentru ca Liviu Tudor nu a avut niciodata un serviciu desi se da mare inventator ( a inventat apa calda, roata patrata si tepele bancare) si trebuia sa investeasca niste bani in societatea La Vista si in casa proprie, situata in bulevardul Garavan numarul 89, localitatea Menton, Liviu Tudor a decis sa-si devalizeze propriile firme, inventand un mecanism pe cat de simplu pe atat de riscant si prostesc. 

    A construit in Romania o societate care se numeste Internet City Doi S.A. avand sediul in bulevardul Dimitrie Pompei nr. 6,  si care are un capital social de 6 milioane de euro in care actionari sunt: Prefabricate Vest cu un aport de capital de 11,48 milioane ron ( alti bani proveniti din devalizarea bancior si scursi prin prefabricate in Internet City Doi si apoi in Franta), alt actionar Banca Comerciala Nova Bank cu un aport de capital de 8.389.18 milioane ron, banca devalizata si inchisa de teparul Liviu Tudor, S.C. Digi Net S.A., aport la capital 14 milioane 778.094 ron. 

    Persoanele imputernicite de devalizatorul Liviu Tudor pe aceasta firma, asa cum se vede mai jos sunt Stefan Sebastian, Maria Dragomirescu (aceeasi persoana care administreaza si societatea din franta dupa cum se poate vedea in statutul societatii), Gelu Marchidan, iar printre cenzori o gasim nu-i asa, chiar pe sora lui Liviu Tudor, doamna Lungoci Cristina, ca doar trebuia si ea sa castige niste bani. Societatea Internet City Doi S.A, a accesat fonduri europene pentru cladirile Novo Park, promitand ca va furniza in schimbul fondurilor pentru construirea cladirii facilitati de internet si comunicare pentru chiriasii viitori ai acestei cladiri. In schimb, banii absorbiti de Internet City Doi au fost aportati la capitalul social al societatii La Vista cu sediul social acasa la devalizatorul Liviu Tudor, in adresa bulevardul Garavan, 89, Menton, Franta. 

     

    ​ 

    Sa vedem ce face cu banii societatea Internet City Doi S.A. Aceasta societate are 8 angajati, o cifra de afaceri de 5.187.817 mii ron, in anul 2014, adica aproximativ 1,3 milioane de euro. Veniturile totale ale societatii Internet City Doi care are sediul in Novo Park (Dimitrie Pompei nr.6) administrata de sora lui Liviu Tudor si de Maria Dragomirescu (care administreaza si societatea din Franta). Deci o societate cu o cifra de afaceri de 1.3 mil euro inventeaza 9.414.681 euro, fonduri care se duc pentru “marirea capitalului social” al societatii La Vista, proprietara din bulevardul Garavan 84, Menton, Franta. Cu alte cuvinte o societate cu o cifra de afaceri de 1.3 milioane de euro gaseste prin buzunare 10 milioane de euro care provin din fonduri europene de la actionarii bancii devalizate (Nova Bank) si din fondurile destinate constructiei imobilului cladire Novo Park si ii transfera in Franta in casa lui Liviu Tudor care nu produce nici un profit pentru societatea Internet City Doi si care nu va da niciodata acesti bani inapoi. 

    Iata dovada devalizarii uriase a firmei Internet City Doi S.A. de catre actionarul real din umbra Liviu Tudor si spalarea unor bani din fonduri europene astfel incat Liviu Tudor sa nu fie pus sa plateasca impozit pe profit si impozit pe dividende, in suma de 32% fata de acesti 9.4 milioane de euro, ceea ce inseamna ca statul roman NU A INCASAT NUMAI DIN ACEASTA TRANZACTIE APROAPE 3 MILIOANE DE EURO PE CARE TREBUIA SA II INCASEZE. Dovada mai clara a spalarii banilor, a evaziunii fiscale si a devalizarii propriilor firme in interesul patronului Reporter Virtual, miliardarul Rolls Royce, Liviu Tudor-bidonul Microsoft, spagarul EADS si mafiotul din umbra specializat numai in tranzactii financiare dubioase de acest tip. 

    Mai jos gasiti actele care dovedesc toate aceste tranzactii. 

    Liviu Tudor - Documente firma La Vista 1 

    Liviu Tudor - Documente firma La Vista 2 

    Liviu Tudor - Documente firma La Vista 3 

    Liviu Tudor - Documente firma La Vista 4 

    Liviu Tudor - Documente firma La Vista 5 

    HOMESTIRI 

    MANU AL DE SPALARE A BANILOR DIN FONDURILE EUROPENE  

    AUTOR - LIVIU TUDOR 

    HOMESTIRI 

    Liviu Tudor teparul Reporter Virtual  ˆ   Privacy Policy

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb