SeniorERP- partener pe termen lung, rezultate imediate pentru distribuitori

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 iulie 2009

Turbo Tub decide implementarea SeniorERP - sistemul dedicat companiilor de distribuţie şi servicii - în vederea creşterii eficienţei operaţionale şi a remodelării stategiei de vânzări.

SeniorERP înlocuieşte, în cadrul implementării, o aplicaţie dezvoltată în-house, depăşită de complexitatea business-ului. Managementul Turbo Tub a decis implementarea SeniorERP prin prisma tehnologiei de ultimă generaţie şi a flexibilităţii sistemului.

Daineanu Lucian, Director General, Turbo Tub, declară: "Datorită creşterii în complexitate a activităţilor şi a deschiderii unui nou punct de lucru pentru materiale de construcţii, sistemul dezvoltat de noi in-house nu mai corespundea noilor cerinţe. Am ales SeniorERP datorită tehnologiei de ultimă generaţie care îi conferă flexibilitatea de a răspunde nevoilor noastre prezente şi viitoare."

Pe lângă modulele considerate standard - contabilitate, gestiunea stocurilor, achiziţii, vânzări - Turbo Tub se va bucura de module SeniorERP de control al afacerii: controlling, reporting, trezorerie, logistică etc.

În conturarea strategiei de vânzări, Turbo TUB va utiliza rapoartele de vânzări din SeniorERP. Cu ajutorul Add-onului de BI, datele despre vânzări vor fi accesate de către manageri în timp real din sistem.

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.

Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licenţiere flexibilă: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.

Senior Software este o companie privată cu capital integral românesc ce activează în producţia şi implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, îmbină progresul tehnologic permanent şi know-how-ul dobândit în urma implementărilor în companii de Distribuţie şi Servicii.

Turbo Tub este distribuitor autorizat al gigantului poducător de oţel Mittal Steel şi al celui mai mare producător român de ţevi fără sudură, Tenaris Silcotub. Turbo Tub este importator şi distribuitor pentru o gamă variată de produse metalurgice: oţel beton şi PC, tablă, produse din sârmă, ţevi din oţel fără sudură, ţevi nemetalice, profile laminate etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb