Sevan Kaloustian a fost ales membru în Consiliul Director al ARPIM

A.P.
Comunicate de presă / 6 iulie 2020

Sevan Kaloustian a fost ales membru în Consiliul Director al ARPIM

Sevan Kaloustian este noul membru al Consiliului Director al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), după ce a fost ales în cadrul Adunării Generale de la sfârşitul lunii iunie. Mai mult, acesta a preluat rolul de Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România la sfârşitul anului trecut, se anunţă printr-un comunicat de presă.

Prin intermediul acestei noi poziţii în cadrul ARPIM, misiunea companiei în plan local va fi întărită şi va contribui la dezvoltarea sistemului de sănătate prin colaborare cu autorităţile şi stakeholderii din domeniul sănătăţii.

Experienţa în domeniul farmaceutic al lui Sevan Kaloustian este de peste 10 ani.De-a lunugul timpului, el a avut un rol important în compania Janssen, prin diferite poziţii ocupat în cadrul mai multor ţări. Dânsul este absolvent al unui Doctorat în Farmacologie şi al unui program de masterat în farmaco-economie, ambele în cadrul Universităţii Montreal, Canada. După terminarea lor, a continuat cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan şi un curs de specializare digitală în cadrul Columbia Business School, New York.

Sevan Kaloustian Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România, a declarat: "Îmbunătăţirea vieţii pacienţilor este obiectivul nostru principal, iar eforturile noastre în cadrul ARPIM sunt direcţionate către asigurarea unui mediu mai bun pentru pacienţii români şi pentru societate. Alături de colegii mei, voi contribui la creşterea impactului acţiunilor noastre, la accelerarea accesului la medicamente inovatoare, continuând efortul comun privind taxa clawback, modelul de stabilire a preţurilor, predictibilitatea reînoirii listei de medicamente compensate şi conturarea unei legislaţii mai favorabile studiilor clinice. Credinţa mea este că pacienţii români au dreptul la standarde europene de sănătate. Vom continua îmbunătăţirea calităţii sistemului de sănătate şi a speranţei de viaţă, construind în acelaşi timp un mediu economic stabil şi predictibil."

Comunicatul subliniază cum, de-a lungul anilor, compania a fost un membru semnificativ în ARPIM şi un promotor activ al obiectivelor şi iniţiativelor comune ale asociaţiei.

Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă şi are ca misiune facilitarea accesului pacienţilor români la progresele industriei farmaceutice. Acest lucru include şi cercetarea şi dezvoltarea de noi tratamente.De menţionat este şi faptul că ARPIM este membru afiliat al Federaţiei Europene a Asociaţiilor şi Industriilor Farmaceutice (EFPIA) din 2004.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb