Siemens a preluat producătorul de software LMS România

E.D.
Companii #IT / 29 iulie 2014

Siemens România a finalizat tranzacţia de preluare a producătorului de software LMS România SRL, operaţiunea fiind parte a tranzacţiei prin care Simens AG a achiziţionat LMS International (Belgia) la finele anului 2012.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, noua companie, denumită Siemens Industry Software SRL, are sediul în Braşov şi este deţinută integral de Siemens România (Siemens SRL), începând de astăzi.

"Siemens Industry Software întăreşte poziţia Siemens în piaţa locală de IT, unde avem deja peste 200 angajaţi. Centrele noastre de cercetare-dezvoltare din Braşov oferă servicii de inginerie şi IT pentru clienţi din întreaga lume, în diverse sectoare precum cel industrial, de sănătate sau energie. Plănuim să investim şi să creştem în continuare în Braşov, - oraş pe care îl considerăm unul dintre cele mai importante hub-uri tehnologice din România - precum şi în alte oraşe din ţară", a declarat George Costache, CEO al Siemens România.

Portofoliul Siemens Industry Software SRL este parte a segmentului de afaceri Siemens PLM (Product Lifecycle Management) Software, ce contribuie la optimizarea ciclului de viaţă al produselor, de la proiectare şi dezvoltare la producţie şi service.

Siemens Industry Software SRL oferă software, hardware şi servicii de inginerie pentru simularea şi testarea sistemelor mecatronice utilizate de companii producătoare de automobile, avioane sau echipamente energetice. Printre clienţii săi se număra companii precum Renault, Daimler şi Airbus.

"În Braşov, peste 80 de ingineri specializaţi în software, hardware şi mecatronică colaborează cu echipe din Belgia, Germania, Franţa, SUA şi Olanda pentru dezvoltarea produselor şi serviciilor Siemens PLM. Soluţiile oferite de Siemens Industry Software răspund deja provocărilor complexe cu care se vor confrunta în viitor producătorii de autovehicule, aeronave şi echipamente industriale în procesul de integrare pe scară largă a sistemelor inteligente. Abordăm o gamă largă de atribute ale calculelor inginereşti prin simulare mecatronică "model-based" şi prin soluţii avansate de testare," explică Cristi Irimia, directorul general al Siemens Industry Software SRL.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte în care a fost implicată şi echipa Siemens Industry Software SRL din Braşov este contribuţia la dezvoltarea software-ului Siemens utilizat în construcţia robotului Curiosity pentru NASA. Oamenii de ştiinţă ai NASA au folosit software-ul Siemens PLM pe toată durata procesului de dezvoltare pentru a proiecta digital, simula şi asambla virtual robotul, precum şi pentru a testa prototipul. Pe 6 august 2012, robotul Curiosity a aterizat cu succes pe Marte.

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
raobooks.com
boromir.ro
Mozart
Schlumberger
chocoland.ro
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7871
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3453
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină6.0070
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.2660

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
petreceriperfecte.ro
novaplus.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb